Jak na věc


vepřový bok

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Vždy sypeme hydroxid do vody, nikdy vodu nelijeme do hydroxidu! Nastala by prudká chemická reakce - okamžitý var tekutiny se silným prskáním. Pokud budete však hydroxid sypat do vody, nic takového nehrozí. Sklenice nebo jiná nádoba by měla vydržet teplotu kolem 90°C, jelikož se tekutina silně zahřeje. Pokud budete dodržovat tyto zásady, je výroba mýdla bezpečná, a nic Vám nehrozí. |
     Vepřový bůček opláchneme, mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů a mírně podlijeme vodou. Za občasného přelévání vznikajícím výpekem a podlévání vodou pečeme doměkka a dozlatova.
    Od 5.-16.8. bude probíhat CELOPODNIKOVÁ DOVOLENÁ - e-shop bude pouze pro prohlížení - objednávky můžete posílat opět od 14.8. (dovolená se netýká kamenné prodejny ve FM)
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    I ten komu pivo nechutná se při tomto pokrmu jistě bude olizovat. Autoři tohoto článku pivo nepijí, buřty na pivu však považují za opravdovou lahůdku. |
    Ke konci pečení obrátíme bůček kůží nahoru a kůži na několika místech nařízneme a dopečeme, aby byla křupavá. V průběhu pečení bůček v tučných částech propichujeme.


Segedínský guláš podle babičky Hanky

    Sýrové krutony do polévky lze použít do mnoha polévek jako pomyslnou třešničku na dortu. Polévku to zvedne nejen esteticky, ale i chuťově.|Krutony se hodí do mnoha polévkek, jmenujme například cibulačku, rybí, dýňovou, pórkovou, květákovou a hrachovou.
    V rozpáleném tuku osmažíme do zlatova cibuli, přidáme mletou papriku, vepřovou plec na kostky a osolíme, dusíme ve vlastní šťávě a později podléváme jen malinko vodou. K téměř měkkému masu přidáme oloupaná rajčata a pokrájené papriky. Dusíme do měkka.
    Naprosto senzační je na zavařování elektrický zavařovací automat, kde nalijeme vodu, nastavíme sterilovací teplotu a délku zavařování. Automat sám již potom zvedá teplotu na námi nastavenou hranici, a jak ji dosáhne, začne odpočítávat čas, po kterém se sám vypne a je hotovo - viz foto.|
    2 lžičky návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}


Nerezový hrnec Mega 45 l - Korkmaz

    Nejdůležitější ochranné prostředky jsou brýle a rukavice. Pracujeme se silnou zásaditou látkou, potřísnění by mohlo vyvolat poranění oka i kůže. V žádném případě by něměly při práci na tomto receptu být přítomny děti.|
     Ke konci pečení obrátíme bůček kůží nahoru a kůži na několika místech nařízneme a dopečeme, aby byla křupavá. V průběhu pečení bůček v tučných částech propichujeme.
    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi, a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe sterilovací vařící nádobu zvrhlo…
    Vepřový bůček opláchneme, mírně osolíme, okmínujeme, vložíme do pekáče kůží dolů a mírně podlijeme vodou. Za občasného přelévání vznikajícím výpekem a podlévání vodou pečeme doměkka a dozlatova.
    Je to opravdová delikatesa! Nebojte se toho, že by vaše ústa shořela, protože smažení v kombinaci se sýrem pokrm zjemní na velmi pikantní, lehce pálivou pochoutku, která je mimochodem dosti sytá.
    Hydroxid sodný je silně hydroskopická látka. V praxi to znamená, že obal ihned po odvážení uzavřeme, jinak nám tato látka během několika vteřin nasaje vlkost a krystalky se slepí.|


Sada 4 keramických nožů RL-C4ST se stojanem + škrabka - RoyaltyLine

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00