Jak na věc


vanilkový máslový krém na vánoční cukroví

Vykrajovátko kačenka 5,5cm - Smolík

    Vanilkový cukr si můžete vyrobit i doma. Buďto smícháním cukru s mletou vanilkou (a je jen na vás jaký poměr vanilky a cukru použijete) nebo z vanilkového lusku. Nejjednodušší výroba domácího cukru znamená vložení vanilky do dózy s cukrem. V tomto případě je však výroba pomalá a cukr vanilkou voní jen málo. Lepší je rozříznout tobolku podélně, zrníčka zevnitř vyškrábat nožem a rozmíchat v cukru a prázdný lusk také vložit do cukru. Cukr tak lze použít téměř okamžitě. Ideální je použít 1 lusk na 50 gramů cukru. Návody nabádající k vložení 1 lusku do 1 kg cukru vytvoří spíše lehounce navoněný cukr než skutečný vanilkový cukr.
    Vanilkový cukr - třtinový (100 g)Třtinový vanilkový cukr nabízí přirozenou harmonii chutí a vůní karibské oblasti. Obě plodiny původně pěstované v Latinské Americe k...
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Z těch nejkvalitnějších, ručně vybíraných vanilkových lusků z Madagaskaru studenou cestou šetrně získáváme více než 300 aromatických látek, které vanilka obsahuje.
    Vanilkový cukr (50 g)Pravý vanilkový cukr s luxusním 5% podílem pravé vanilky. Bez umělých aromat. Velikost balení: 50 g Složetí: Cukr mletý, mleté vanilkové...
    Vanilkový cukr - třtinový (50g)Třtinový vanilkový cukr nabízí přirozenou harmonii chutí a vůní karibské oblasti. Obě plodiny...
    Extra silný přírodní extrakt z madagaskarské bourbon vanilky. Díky 3-násobné koncentraci stačí použít výrazně méně extraktu. Vhodné pro profesionální použití.


Piškotový řez s přelivem ze sušených švestek

    Náš vanilkový cukr vanilku neviděl pouze z rychlíku. Podíl vanilky je 5 %, což je nesrovntatelně více než běžné vanilkové cukry v prodeji, které obsahují maximálně 1% vanilky a často i méně.
    Tak to nepovím přesně, protože já tu nádobu mám trochu poškrábanou (kdysi jsem do ní dala něco, co se mixovat nemělo:o)), takže nepoznám, jestli cukr škrábe dál:o)A jak dlouho vydrží? Já ho nejdéle měla asi 3 měsíce, pak se snědl. A cukr je konzervant, na něm se nemá skoro co zkazit:o)
    Objevte rozdíl mezi chemickou náhražkou a přírodní vůní vanilky. Pravý vanilkový cukr, to je skvělá vůně i skvělá chuť. Kvalitní vanilkový cukr je nepostradatelnou přísadou při pečení. Vyznačuje se harmonickou a intenzivní vanilkovou vůní. Vhodný jak na pocukrování, tak i na běžné vaření a pečení, do krémů, do marmelád, do pudinku nebo třeba na výrobu vanilkové zmrzliny. Pravý vanilkový cukr vzniká smísením dřeně z vanilky a cukru. Aromatické vlastnosti jsou nesrovnatelné s tzv. vanilinovým cukrem, který vzniká přidáním chemického ethylvanilinu.


Dřevní štěpka na uzení a grilování - olše/buk 750g - BIOWIN

    Vanilková sůl - mořská 2% (50g)Vanilková sůl je kombinací kvalitní mořské soli a vynikajicí vanilky. Tato unikátní směs je výborným ochucovadlem nejen sladkých jídel....
    Vanilkový cukr (100 g)Vanilkový cukr - nepostradatelná ingredience v kuchyni všech labužníků, která byla, bohužel, v uplynulých letech vytlačena umělým...
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00