Jak na věc


vanilkové rohlíčky z vlašských ořechů recepty

Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Tato vanilka má několik výhod: vzhledem k odlišnému způsobu zpracování má podstatně delší trvanlivost, pomaleji vysychá a také pomaleji ztrácí aroma. Je velmi aromatická a lusky jsou sice kratší, ale o to masivnější a proto v síle aromatických látek může konkurovat delší vanilce z Madagaskaru. A v neposlední řadě je její výhodou fantastická cena.
    Po dlouhém experimentování přinášíme recept na tradiční kuličky, které známe z obchodního řetězce IKEA. Tento recept byl přeložen ze švédských stránek a váhové poměry byly upraveny na u nás používané  gramy a mililitry. Receptů je na toto téma hodně, podle našeho názoru se tento chutí těm originálním velmi přibližuje, a to až tak, že nepoznáte rozdíl....|
    Stániny sladké majstrštyky jsou rozděleny do deseti kapitol podle atmosféry, jakou chcete vytvořit. Najdete tu dámskou jízdu ve stylu Sexu ve městě, ale také třeba retro kapitolu Vintage či filmovou pohádku Vzhůru do oblak. Děti nadchne pestrobarevná Karlíkova továrna na čokoládu a dorazí je netradiční Halloween a Vánoce. Všechny recepty jsou prověřené dlouhou praxí, ale zvládne je samozřejmě i laik. Všechny laskominy mají naznačenou obtížnost i dobu na přípravu. Stáňa má efektní řešení i na klasickou infarktovou situaci, když nemáte co dát na stůl a návštěva má dorazit za 20 minut.


Čokoládová pěna s lesním ovocem

    Tahitská vanilka (též tahitian nebo tahitensis) vznikla náhodným zkřížením pravé vanilky s vanilkovníkem rostoucím divoce na Tahiti. Má obecně silnější lusky než pravá vanilka a vyznačuje se velice intenzivní a příjemnou vůní s tóny povidel a sušených švestek. Tahitská vanilka obsahuje kromě vanilinu také heliotropin - aromatickou látku zodpovědnou za její intenzivní sladkou vůni. Dnes se pěstuje nejen na Tahiti, ale například také na Papui Nové Guinei a v Indonésii. Vanilka tahitensis v kvalitě Gourmet je masivní vysoce kvalitní vanilkou s fantastickou vůní. Vanilka tahitensis KLASIK (nebo také Extrakt) je vanilkou druhé jakosti, charakteristická velmi příjemnou vůní a všestranným použitím, má horší vzhled lusku a nižší podíl vlhkosti. Vanilka Tahitensis se v ČR v běžné prodejní síti vůbec nevyskytuje.
    Taky Vás štve slovo glutaman? A taky Vás štve, že si koupíte celý celer, spotřebujete kousek a než se dostanete znovu k vaření je plesnivý? Tak pro vás je tu tento recept.|
    Vanilka Bourbon vypěstována na Madagaskaru, je díky své jedinečné kvalitě nejvíce ceněnou vanilkou.  Lusky dodávame ve skleněné dóze,  mají délku 14-16cm. Minimální trvanlivost vanilky v nepoškozeném obalu je 12 měsíců.
    3 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMETNaskladnění očekáváme koncem ledna 2019 Charakteristika vanilky: Délka lusku: 13 - 17 cm Šířka (masitost): 5 - 10 mm Podíl vanilinu:...
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


3 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMET

    2 Předehřejte troubu na 180°C. Z těsta vyválejte tenký váleček, ten rozkrájejte asi na 5cm kousky a tvarujte z nich malé rohlíčky. Skládejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte asi 10 minut dorůžova. Ještě horké je obalujte v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.
    Stáňa přistupuje k pečení i psaní po svém, její rázný styl vás pobaví a skvělé fotky Davida Tureckého budete chtít rovnou sníst. Přečtěte si Stánin sladký svět a žádnou jinou kuchařku už nebudete chtít ani vidět.
    Naučte se péct zbrusu nové sladkosti a aranžovat je tak krásně, že vám je pochválí i tchyně! Stáňa Mutlová je jedna z prvních Češek, které propadly umění tzv. sweet barů – sladkých stolů a koutků. Roky své recepty ladila k dokonalosti ve svém vypečeném podniku Punk Rock Cakes a teď je sepsala do kuchařky, jakou ještě český trh neviděl!
    10 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMETNaskladnění očekáváme koncem ledna 2019 Charakteristika vanilky: Délka lusku: 13 - 1 7 cm ! Šířka (masitost): 5 - 10 mm Podíl...
    Do mísy si připravte všechny suché suroviny (oříšky namleté), přidejte rozměklé máslo a žloutky a dobře propracujte. Zabalte do potravinářské folie a nechte v lednici uležet alespoň 12 hodin.


Mletá vanilka Tahitensis - 20 g

    Mletá vanilka Tahitensis - 20 gVoňavá vanilka Tahitensis, připravená k okamžitému použití do krémů, kaší, cukru, zkrátka kamkoliv vás napadne. Velikost balení 20 g....
    Množství porcí se odvíjí od velikosti masa. Pokud tedy potřebujeme porcí více, volíme větší kousek prasátka. I tak bude omáčka stačit třeba pro 12 porcí.
    Půvabná cukrářka Iveta Fabešová je skvělou společnicí při pronikání do tajů slavnostního pečení. Čekají vás neopakovatelné chvíle s více než 70 Ivetinými oblíbenými recepty, doplněnými o lákavé fotografie všech sladkostí, zasvěcenými radami, podrobnými postupy a autorčinými postřehy. Chystáte se péct na neděli, na narozeniny, na párty, na svatbu, na Vánoce nebo Valentýna?
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Z těch nejkvalitnějších, ručně vybíraných vanilkových lusků z Madagaskaru studenou cestou šetrně získáváme více než 300 aromatických látek, které vanilka obsahuje.


Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    Velmi jednoduchý pokrm nejen pro milovníky ananasu, ale i pro ty, kdo nechtějí jíst maso zcela přírodní. | Tento pokrm servírujeme s bramborem na všechny způsoby a bohatou zeleninovou oblohou.|Pokud použijeme kvalitní pánev, která vyžaduje jen minimum tuku, pak je pokrm podle naší tabulky GDA velmi dietní.
    Suroviny Cukr vanilka, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    5 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMETNaskladnění očekáváme koncem ledna 2019 Charakteristika vanilky: Délka lusku: 13 - 17 cm ! Šířka (masitost): 3 - 10 mm Podíl...
     Do mísy si připravte všechny suché suroviny (oříšky namleté), přidejte rozměklé máslo a žloutky a dobře propracujte. Zabalte do potravinářské folie a nechte v lednici uležet alespoň 12 hodin.
    1 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMETCharakteristika vanilky: Délka lusku:14-17 cm Šířka (masitost): 6 - 10 mm Podíl vanilinu: 2,0 % Podíl vlhkosti: cca 30 % Hmotnost jedné...
    1 Máslo utřete s cukrem do světlé pěny, přidejte žloutek, pak prosátou mouku se solí, ořechy a citronovou kůru a zpracujte těsto. Zabalte ho do fólie a dejte aspoň na hodinu odležet do lednice.


Steakový nůž a vidlička Solicut - Felix Solingen

    Není v nich česnek, ba ani špetka majoránky, přesto jejich chuť přitáhla pozornost všude tam, kam vstoupil Ingvar Kamprad - majitel obrovského byznysu pod jménem IKEA.|
    Vynikající roláda z kategorie těch levnějších a přesto chuťově vynikajících jídel. Sice si u trouby počkáte, zato odměnou bude neskutečně křehký  a lahodný pokrm bez jakýchkoliv chemikálií a éček.|
    Extra silný přírodní extrakt z madagaskarské bourbon vanilky. Díky 3-násobné koncentraci stačí použít výrazně méně extraktu. Vhodné pro profesionální použití.
    Sedmdesát nejlepších francouzských dezertů (26 s vanilkou) v podání Ivety Fabešové, Miss sympatie televizní soutěže Na nože. Zapálená cukrářka-amatérka, která se v tvrdé konkurenci profesionálů probojovala mezi nejlepší pětku, je první osobností v českém kuchařském světě s talentem podat náročné věci jednoduše.
    Výborný a líbivý jablečný koláč, který sice vypadá složitě, ale vyrobit jej podle našeho videa je hračka. |Koláč můžeme navrchu ozdobit šlehačkou a podavát s kávou, čajem nebo si ho jen tak uždibovat ke svařáku. 


Vanilkové cupcaky s čokoládovým krémem

    20 ks - vanilka "Tahitensis" GOURMETNaskladnění očekáváme koncem ledna 2019 Charakteristika vanilky: Délka lusku: 14 - 17 cm ! Šířka (masitost): 6 - 10 mm Podíl...
    Znáte to - přijde večer rota vojáků na návštěvu, ale čím je pohostit? Tento pikantní pokrm zvládne každý, stojí pár kaček a výsledný efekt dobrého pohoštění je zaručen.|Jelikož je ďábelské omáčky kolem 1 litru, bez obav ji můžete vložit do čistých sklenic a 15 minut ve vodě kolem 90°C zasterilovat.|
    Pro masové kuličky IKEA nehledejte přesně popsaný recept, ten totiž nenajdete. Vyrábí je totiž několik výrobců, a přesný recept je tajný. Dokonce jeden z výrobců přidával do kuliček soju, kterou ale jaksi opomněl uvést v deklarovaných surovinách na obalu. O zprávě se dočtete ZDE

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
17451
cache: 0024:00:00