Jak na věc


vízum omán

Pozor! Všechny typy víz s výjimkou pracovních a studijních, opravňují cizince k pobytu na území RF v rámci platnosti víza maximálně 90 dnů z každých 180.

    Servisní poplatek hradí služby, které nenabízí zastupitelský úřad, například vyplnění formuláře, kurýrní službu a další. Přesná částka se liší podle aktuálních administrativních požadavků ambasády.
    CK Maximatour pro Vás zajišťuje služební i turistická víza do Ruska, rezervace hotelů, letenek, transfery, jízdenky a další služby pro Váš pobyt v Rusku.
    !!! Lze vyřídit POUZE v případě, že cestující v průběhu roku zpětně do Ruska alespoň 1 x vycestoval a doloží to kopií využitého víza včetně vstupních razítek
    obchodní vízum na 1 rok (pokud máte vlastní originál dopisu od zvoucí organizace)!!! Lze vyřídit POUZE v případě, že cestující v průběhu roku zpětně do Ruska alespoň 1 x vycestoval a doloží to kopií využitého víza včetně vstupních razítek
    Cena se odvíjí od typu víza, platnosti, počtu vstupů, rychlosti vyřízení, národnosti a dalších parametrů. Konzulární poplatek může zastupitelský úřad bez předchozího upozornění změnit. Cena je konečná a zahrnuje konzulární, bankovní i servisní poplatky. Pokud potřebujete další informace, formuláře i kompletní aktuální ceník, rádi vám je pošleme. Kontaktujte nás.


Služební víza do Indie (business a employment vízum)

    Registrace spočívá v doručení vyplněného formuláře «Уведомление о прибытии иностранного гражданина в место пребывания» (Oznámení o příjezdu cizince na místo pobytu) na oddělení Federální Migrační Služby a získání potvrzené spodní části tohoto formuláře. To lze provést osobně na místním oddělení FMS nebo odeslat poštou (poplatek 220 RUR).
    Rádi byste procestovali Indii? Chystáte se do Dillí nebo chcete vidět Bombaj? Možná sníte i o tom, že navštívíte Tádž Mahal či indickou část Himálaje? Naše vízové oddělení vám zajistí turistické i služební vízum do Indie. Jak na vízum, nevíte si rady s vyplněním formuláře? Rádi vám poradíme na adrese info@viza.cz
    Mnoho vstupů, 1 rok (podtypy: dělovaja, kommerčeskaja, techobsluživanie)!!! Lze vyřídit POUZE v případě, že cestující v průběhu roku zpětně do Ruska alespoň 1 x vycestoval a doloží to kopií využítého víza včetně vstupních razítek
    Pokud budete ubytovaní jinde než v hotelu, zaregistrovat Vás může buď majitel nebo oprávněný nájemce nemovitosti, kde budete bydlet, případně zvoucí osoba nebo organizace - tedy osoba nebo firma, která byla uvedena na pozvání, na základě kterého jste obdrželi vízum.


Upozornění: S platností od 23. 4. 2018 musí žadatelé o víza na indické ambasádě v Praze žádat o víza osobně a odevzdávat na místě otisky prstů. Od tohoto data nelze podávat žádosti v zastoupení.

    Regsitrace v Rusku:Podle zákona "O registraci cizích státní příslušníků a osob bez státní příslušnosti na území Ruské Federace" (novela 25.03.2011) má každý cizinec, který vstoupí na ruské území povinnost se během 7 pracovních dnů (před novelou 3 pracovní dny) po příjezdu do Ruska zaregistrovat.
    K registraci budete potřebovat: kopii pasu (dvoustránka s fotkou a osobními údaji), kopii víza a migrační kartu (tu budete vyplňovat cestou do Ruska v letadle, případně na hraničním přechodu před pasovou kontrolou).

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00