Jak na věc


tvarohová štola kluci v akci

Ingredience pro přípravu receptu: Tvarohová dobrota

    Rychlá a vynikající – taková je bábovka Heleny Kamenické z Psár. Navíc prý vydrží i několik dní krásně vláčná. To jsme ale neotestovali, protože jsme ji v redakci snědli na posezení...
    Suroviny Cukr vanilka, Máslo čerstvé, Smetana 33% (šlehačka), Tvaroh tučný mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Takto připravené těsto vložíme do trouby předehřáté na 180 - 200°C a pečeme asi 20 minut, dokud není těsto upečeno. To můžete zkontrolovat pomocí špejle či párátka.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Tvarohové dezerty patří k jedním z nejvíce oblíbených, takže jich není nikdy dost. Připravte si tuto hrníčkovou tvarohovou dobrotu, která se skládá z dvajbarevného těsta, tvarohového krému a čokoládové polevy, která je zjemněná kysanou smetanou. Pokud toto postavíte na stůl, zaručeně sklidíte velký úspěch.


Ozdobná škrabka na ovoce a zeleninu – nerez / plast - Proline - Fissler

    1 Předehřejte troubu na 170, horkovzdušnou na 150 stupňů. Do mísy dejte máslo, cukr, žloutky, citronovou kůru i šťávu a vše vyšlehejte do světlé pěny. (Práci vám usnadní elektrický šlehač.) V druhé misce jemně utřete tvaroh a špetku soli. Přidejte ke žloutkové pěně.2 Do krupičky nasypte necelý sáček prášku do pečiva, promíchejte je spolu a pak spojte s tvarohovou hmotou. Na závěr velmi zlehka přimíchejte ušlehané bílky.3 Formu na bábovku vymažte máslem, vysypte hrubou moukou nebo krupičkou a opatrně vlijte těsto. Pečte necelou hodinu. Po vychladnutí poprašte bábovku moučkovým cukrem.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00