Jak na věc


pravé jméno rappera ektora

Nejlepší a nejjednodušší omáčka na těstoviny

    Objevila jsem krásné video, kde kmotr italské kuchyně Antonio Carluccio ukazuje, jak vypadá správná omáčka na těstoviny carbonara. Tahle krémovitá omáčka podávaná se špagetami bývá často przněná mnoha způsoby, ten nejběžnější je přilévání smetany. Jak říká Antonio: „většina lidí carbonaru dělá špatně, smetana je úplně zakázaná!“ a ukazuje, jak si připravit původní tradiční italskou carbonara omáčku. Je to snadné, Antonio poradí ve videu i jak to nepokazit.
    Milují je Římané, kde si můžete v místních tratoriích dopřát ty nejlepší. Recept má první zmínky někdy po druhé světové válce a říká se, že za oblibu vajec a slaniny v tomto pokrmu mohou z části američtí vojáci.
    Dejte vařit špagety. Na pánvi osmažíme na olivovém oleji slaninu. Přílišný tuk můžeme vysát utěrkou. Hotové špagety přidáme do pánve se slaninou. Pánev by měla být lehce vychladlá, protože do ní přijdou vejce a my je nechceme tepelně opracované. Vajíčka přidáme, pokryjí rovnoměrně špagety. Potom stačí nastrouhat sýr a je hotovo, případně přidat trochu pepře. Lahodné špagety carbonara jsou dokonalé takhle jednoduché.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
8025
cache: 0024:00:00