Jak na věc


polévka z pečeného celeru

Putina znepokojuje rap: Jestli to nelze zakázat, musíme to kontrolovat a řídit

    Zeleninové polévky → Brokolici uvaříme doměkka a vyndáme na talíř. Do vody, ve které se brokolice vařila dáme 2 kostky bujonu. Z másla a mouky udělme jíšku, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a zalijem ... Pokračovat »
    Před přípravou doporučujeme se řádně fyzicky připravit, neboť strouhání a krájení velkého množství rajčat a cibule dá celkem zabrat. Také můžeme použít stroje, což nám práci hodně ulehčí. Guláš díky zelenině nepotřebuje speciální zahuštění, jeho chuť je svěží a lehce pikantní.
    © 2009 – 2018 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam
    Masové vývary a polévky → Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, po chvíli přidáme nakrájené maso a necháme zatáhnout. Lehce zaprášíme moukou, zamícháme. Přisypeme mletou sladkou papriku a chilli podle chuti. ... Pokračovat »


POLÉVKA Z PEČENÝCH PAPRIK S MOZZARELLOU

    Zeleninové polévky → Maso uvaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou. Měkké maso a zeleninu vyjmeme a vývar přecedíme. Červenou řepu nakrájíme na nudličky a dusíme na másle s rajským protlakem. Zalij ... Pokračovat »
    Zeleninové polévky → Zeleninu očistíme a nakrájíme na drobné kostičky. Cibuli na jemno, klobásu pokrájíme na kolečka. Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme zeleninu, klobásu, houby a osmažíme. Z ... Pokračovat »
    Je to opravdová delikatesa! Nebojte se toho, že by vaše ústa shořela, protože smažení v kombinaci se sýrem pokrm zjemní na velmi pikantní, lehce pálivou pochoutku, která je mimochodem dosti sytá.
    Podávat je můžeme s chlebem a hořčicí, nebo s bramborovou kaší, bramborem, nebo hranolky. Karbanátky kupodivu nejsou oproti normálním karbanátkům nijak mastné, a zvláště s chlebem a hořčicí jsou rychlé a chutné jídlo.|
    Smetanové polévky → Na cibuli si osmažím nakrájené žampiony, přidáme kyselé, pokrájené zelí, zalijeme vývarem a asi 15 minut povaříme. Když je zelí měkké, přidáme brambory zahustíme smetanou s moukou. ... Pokračovat »


ROMANESKOVÁ POLÉVKA SE ŠPENÁTEM

    1 lžička návod na domácí výrobu {text:"Tím si zaručíme, že nebude obsahovat glutaman, ani jiné chemikálie.", title: "Proč ji vyrábět doma?"} {text:"Použít můžeme i vegetu obsahující glutaman, ne každý jej však chce do jídla dávat. Rozhodnutí je na každém kuchaři.."} {text:"Co je glutaman sodný se dočtete v sekci: co je to?"}
    Výhodou je fakt, že můžete v jednom zátahu udělat jídlo pro vegetariána i masožravce v jedné troubě. Výběr ingrediencí pro tento recept je totiž obrovský, záleží pouze na vaší fantazii.|
    Složení těchto rybích prstů budete mít plně pod kontrolou. Za pár korun tak budete mít spoustu zdravého pokrmu bez chemikálií.|Když dostanete rybu od rybáře, bude pokrm téměř zadarmo.|Rybí prsty můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle. Pokud však budete prsty mrazit, nepoužívejte mražené maso.
    Smetanové polévky → Fazole si dopředu namočíme do vody. Uvaříme je do měkka a osolíme. Na oleji orestovanou nadrobno nakrájenou cibuli a zaprášíme moukou a paprikou a zahustíme tímto polévku. Současně ... Pokračovat »
    Rychlá kližka, kterou pomocí masoxu dochutíme raz dva. | Pokud nechcete používat masox, pak pro vás máme tento recept zpracovaný pomocí klasických koření ZDE.


Jako jediná odměna od Vás je uznání, že to děláme dobře. Pokud si to myslíte, přidejte se k nám na facebooku.

    Zeleninové polévky → Nakrájenou šalotku s dýní zpěníme v hrnci na másle. Přidáme zázvor, hřebíček a kari. Přilijeme bílé víno a vývar, uvedeme do varu a ochutíme zbývajícím kořením. Asi 15 minut pomalu ... Pokračovat »
    Vynikající roláda z kategorie těch levnějších a přesto chuťově vynikajících jídel. Sice si u trouby počkáte, zato odměnou bude neskutečně křehký  a lahodný pokrm bez jakýchkoliv chemikálií a éček.|
    Masové vývary a polévky → Maso nakrájíme na kousky. V hrnci na oleji zpěníme na drobno pokrájené cibule, přidáme na hrubo nastrouhanou zeleninu, maso a nakrájené klobásy, podlijeme, osolíme a podusíme asi 2 ... Pokračovat »
    Ostatní polévky → Na oleji a másle opečeme cibuli s bramborami, pak zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř, česnek, nasekanou petrželku, povaříme a přidáme hrášek , ještě 5 minut povaříme. Rozmixujeme ... Pokračovat »
    Recepty - Polévky → Na oleji orestujeme jemně nakrájenou cibuli, po dvou minutách přidáme česnek, chilli papričky a restujeme ještě jednu minutu. Přimícháme drcená rajčata a znovu krátce restujeme. Po ... Pokračovat »


Chytré pečení: Jde do i bez laktózy. A recepty opravdu stojí za to

    Smetanové polévky → Do hrnce dáme vařit přesekané, propláchnuté zelí, kmín a na kolečka a nakrájenou domácí klobásu. Do duhého hrnce si dáme vařit na kostičky nakrájené brambory. Když je zelí podušené ... Pokračovat »
    Na co dávat pozor, kde řezat a kde ne? Co do kapří polévky patří a co ne? Na to odpoví tento videorecept. | Při začátku kuchání se nejvíce soustředíme na žluč. Nesmí nám prasknout, protože celá ryba by se znehodnotila (byla by nesnesitelně hořká). Proto vnitřnosti co nejdříve odendáme od masa, - kdyby už žluč praskla, aby alespoň maso zůstalo dobré. Hlavní zásadou při tomto kroku je nezapichovat nůž hluboko do ryby.|Pokud máme malé děti - mějme na paměti, že pracujeme s velmi ostrými noži. Neodcházejme od pracovní desky, dokud nože neuklidíme. Děti by nám v nestřeženém okamžiku mohly chtít pomoci, což bys se mohlo změnit v nehezké vánoce...
    Zeleninové polévky → Chřest očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na jemno a zpěníme na másle. Zalijeme vývarem, přidáme chřest a vaříme do měkka.Polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme podl ... Pokračovat »


Losos v papilotě s koprovým dresinkem

    Množství porcí se odvíjí od velikosti masa. Pokud tedy potřebujeme porcí více, volíme větší kousek prasátka. I tak bude omáčka stačit třeba pro 12 porcí.
    Zeleninové polévky → Na na másle zpěníme hladkou mouku, přidáme asi hrnek vývaru, lusky, na kostičky pokrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a zalijeme kefírem.Vaříme do změknutí. K ... Pokračovat »
    Ostatní polévky → Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, dáme do vařící vody (jen aby byly brambory ponořené) s bobkovým listem, novým kořením, celým pepřem, kmínem, solí a vaříme pod pokličkou. ... Pokračovat »
    Ostatní polévky → Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Tuk rozpustíme a cibuli na něm osmahneme. Přidáme vývar a vaříme do měkka. Osolíme a opepříme podle chuti, přidáme víno a vaříme ještě asi 1 ... Pokračovat »
    Zeleninové polévky → Zeleninu si nakrájíme na kousky,cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Přidáme houby, zalijeme vodou a vaříme do měkka. Mezi tím si na pánvi s pár kapkami oleje osmažíme kuskus, majo ... Pokračovat »


Tohle nechtěla! Svůdnou modelku zradilo krytí a ukázala OBNAŽENÉ PŘEDNOSTI!

    Zeleninové polévky → Zeleninu očistíme a nakrájíme na slabé kolečka. Na másle osmažíme, přidáme na plátky nakrájený česnek. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a zasypeme hladkou moukou. Přidáme bujon, po ... Pokračovat »
    Toto je jedno z nejznámějších jídel. Ještě jste ho nevařili? Podle tohoto receptu je to opravdu hračka! Nejtěžší pro nás bylo dostat návod srozumitelně do počítače tak, aby jej pochopil i ten, kdo vaří poprvé. To jsme pro vás činili s natáčením téměř 100 hodin. 
    Tento recept je vynikající nejen pro vegetariány. Podle našeho videa ho zvládnete úplně hravě. |Krokety můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00