Jak na věc


plněné papriky s mletým masem a rajskou omáčkou

Hrnec - 18,5 cm - litina/smalt - Smalt

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    © 2009 – 2019 NAŠEPENÍZE.CZ s.r.o., všechna práva vyhrazena. Šíření jakéhokoliv obsahu bez předchozího písemného souhlasu provozovatele, nebo vlastníka autorských práv k obsahu je výslovně zakázáno. O nás - kontakty | Podmínky používání | Reklama | Newsletter | RSS články | RSS recepty | Facebook | Přidat na Seznam
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    4. ZÁKLAD OMÁČKYV hrnci na oleji opékejte cibuli nakrájenou na kostičky asi 4 minuty dosklovita. Zaprašte sladkou paprikou, zamíchejte a ihned zalijte600 ml vody. Přidejte divoké koření a přiveďte k varu. Do vroucího základu vložte naplněné papriky.
    Suroviny Máslo čerstvé, Maso mleté - mix, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.


Plněné slané knedlíčky se špenátem a mozzarellou

    2. MASOVÁ SMĚS Do mísy k navlhčenému chlebu přidejte mleté maso, strouhanou cibuli a rozklepněte vejce. Osolte a opepřete podle chuti. Pak dobřepromíchejte rukama nebo i v kuchyňském robotu pomocí sekacího nástavce. Pokud je směs příliš řídká a protéká vám mezi prsty, zahustěte ji strouhankou, tuhou zase naředíte mlékem.
    6. DOKONČENÍVařte tři minuty. Pak propasírujte přes cedník. Ochutnejte, případně dosolte. Omáčka by měla být řidší, proto ji případně rozřeďte horkou vodou. Vložte zpět papriky a už jen krátce prohřejte. Podávejte s knedlíkem nebo s rýží.
    1. PŘÍPRAVA Toustový chleba nakrájejte na kostičky, dejte ho do mísy a pokropte mlékem. Nastrouhejte cibuli na hrubém struhadle. Na omáčku si předem najemno nakrájejte druhou cibuli. Z rajčat vykrojte zelené části u stopky a rajská jablíčka pokrájejte na kostky.
    5. RAJČATA K paprikám přidejte předem nakrájená rajčata. Osolte, přiklopte a zvolna duste asi půl hodiny, až je maso hotové. Papriky opatrně vyjměte a dejte stranou. Mouku dobře rozmíchejte v zakysané smetaně a za stálého míchání přidejte do omáčky.


Pressknödel - jihotyrolské sýrové knedlíky

    3. PAPRIKY Z paprik vyřízněte stopku a opatrně vyjměte semeník i bílá žebra tak, abyste neporušili zbytek papriky. Větší otvor znamená snadnější čištění vnitřku, ale zase uvnitř hůře drží mleté maso. Naplňte papriky masovou směsí, hmotu uvnitř jemně upěchujte tak, abyste vyplnili dutiny.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00