Jak na věc


obložená houska

Houska obložená fašírku a zeleninou

    MASO WEST s. r. o. je výrobcem a dodavatelem čerstvě opracovaného masa ze Šumavy, uzenářských výrobků a specialit a lahůdkářských výrobků studené a teplé kuchyně vč. zajištění distribuce obědů.
    Omyté maso umeleme s namočenou houskou, přidáme sůl, papriku, kmín, pepř, nastrouhanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs dobře vypracujeme a vyformujeme bochník, který upečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlým a nakrájeným masem plníme připravené housky. Housky nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, obložíme čerstvou zeleninou a plátkem upečené karbanátky.
    400 g vepřového masa z plece, 1 houska, sůl, 1 lžička mleté ​​papriky, 1 / 2 lžičky utlučeného kmínu, 1 / 2 lžičky pepře, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 4 housky na plnění, hořčice, čerstvá zelenina

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00