Jak na věc


nový lék na cukrovku

Centrum nastavení ochrany osobních údajů

    No… vybírala jsem nejenom podle ceny a kapacity, ale i podle možnosti dokoupení všeho, po čem bych kdy mohla zatoužit. Ještě ke štěstí „nutně“ potřebuji válečky na těstoviny, lis na těstoviny :) Nevím, co dalšího bych ještě mohla využít
    Jeden z dalších produktů, které není radno, aby chyběly v kuchyni. Tento recept mám od Dana, který vyráběl i pastu na fotce a myslím, že je fakt skvělá! Samozřejmě záleží na druhu papriček, ze kterých se chilli omáčka vyrábí, každá má trochu jinou chuť. Ta na fotce je vyrobená z  papriček Red Habanero. Rozbalit zbytek tady»
    Vaflovač patří mezi přístroje, které jsou určitě zbytné, pro mě ale je v letních dnech, kdy nechceme topit a rádi bychom rychlou snídani, velmi dobrým pomocníkem.  Mezi rychlé snídaně patří právě banánové vafle. Mám je moc ráda i proto, že splňují i docela vysoké nároky na výživu. V jedné porci přijímáme jak tuky, tak bílkoviny a složené cukry, žádný bílý cukr, navíc jednu porci ovoce.  Na vafle pak samozřejmě co komu libo – jogurt, tvaroh, omáčku z čerstvého ovoce, samotné ovoce, skořici, nic…


Roboty ve vlastnictví nad 10 let

    Miluju stále pečení chleba, nejraději časně ráno, kdy jsem v kuchyni sama a můžu zadělávat při severské  detektivce do ucha. A ohromně mě baví seriál online výroby sýrů ve skupině Domácí mlékař na facebooku.
    Kdysi jsem od čtenářů této stránky dostala informace ohledně fungování jejich domácích robotů a tak bych tyto informace ráda publikovala zde na stránce. Jedná se o roboty, které jsou ještě v prodeji, ale i o kusy, které již byly nahrazeny novými typy, nicméně se ze zkušeností dá stále vycházet. Zkušenostem s dalšími roboty jsme otevření a pokud budete ochotní napsat své zkušenosti, rádi je aktualizujeme. Pro případné zájemce o podrobnou zkušenost s vaším robotem lze využít tento formulář – vyplňovat je nutné pouze otázky s hvězdičkou, ostatní volitelné.
    Už dlouhou dobu jsem nedávala žádný článek jen tak. Je to přesně dva měsíce, co vyšel Domácí pekař a u nás se to pomalu vrací k normálu. Adrenalin klesá, začínám se trochu uklidňovat, že zaplatíme tiskárnu, a že se kniha Domácí pekař prodá. Píšete hezké zprávy na facebook i na instagram a do mailu, za což moc děkujeme.


Roboty ve vlastnictví od dvou do pěti let

    Všechny plastové části, do kterých se upínají nástavce jsou již naprasklé nebo i částečně ulomené a drží tam třeba jen za milimetr toho plastu. To už tam bylo někdy před třemi lety.
    Uhnětu v něm bez problémů těsto z 1.5 kg mouky, i když hranice v návodu je 0.9 kg. Sníh jde krásně vyšlehat, stejně tak šlehačka. Nástavce fungují bez chyb, snadno se zorebírá a myje. Žádný z dílů není tak malý, aby se bez stopy ztratil
    Dočkala jsem se a pekař je doma! Dvojče Domácího mlékaře, 400 stran na recyklovaném papíře, které nás provedou kompletním procesem výroby chleba, pečiva a sladkého z celozrnné mouky.
    Vyhovuje mi svou cenou, je lehky, takze ho bez problemu muzu premistit na policku, kdyz ho zrovna nepouzivam – nezabira misto na lince, dobre se umyva, diky krytu mi muzou pomahat i deti aniz bych riskovala prsty nebo lzicku strcenou do metly :D , zatim se jevi spolehlive, splnuje presne me pozadavky, ktere jsem pri koupi mela …
    Po uvaření přilijeme trochu mléka nebo smetany. Přidávám plnotučné mléko  – množství dle chuti a rozmixujeme ponorným mixérem. Můžeme dopepřit a polévku na talíři pokapeme olivovým olejem.


Apartmány Bribirska Novi Vinodolski Chorvatsko ubytování

    Kniha je koncipována stejně jako Domácí mlékař – nalezneme zde přes sto stran obecné části, které nás seznámí se surovinami i procesy potřebnými při pečení. Kniha je stejně jako Mlékař proložená historickými recepty a stránkami z pera domácích pekařů. Můžete se těšit na příspěvek od Šárky Škáchové – Gurmánky, od Juliany Fischerové – Maškrtnice, od Huga Hromase a Lady Horákové. Rozbalit zbytek tady»
    Bílý plastový povrch mně nejdřív vyděsil, nevypadá to zrovna exkluzivně, ale časem se ukázal jako výhoda – oproti nerezovým spotřebičům ho stačí utřít a je čistý, Žádné leštění nerezu… Pro čistotné hospodiňky asi ne velká výhoda, pro mně – pracující na plný úvazek a vařící kompletní obědy v množství víc než větším – bomba :)
    Nejprve oloupeme a nakrájíme na kostičky cibuli a na plátky nakrájený česnek, osmahneme oboje na oleji  a přisypeme na větší kostky nakrájenou oloupanou a měkkého středu zbavenou cuketu. Promícháme, osolíme a zalijeme trochou vody (cca tolik, aby byl v hrnci max. 1 cm vody). Hrnec přiklopíme a cuketu necháme provařit. Díky malému množství vody se vaří především ve vlastní šťávě a páře. Díky tomu má následně polévka skvělou plnou chuť.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00