Jak na věc


next difference games

Jedinečný prostor pro každou příležitost

    Díky jeho nakažlivé vášni pro gastronomii, bohatým zkušenostem v oboru a zaměření na perfektní servis patří všechny podniky dlouhodobě mezi nejlepší české restaurace.
    Speciální 7sladové polotmavé pivo ze Šumavského pivovaru Vimperk, nefiltrované a nepasterizované.
    Manager restaurace:Václav Plzákvaclav.plzak@next-door.cz Emailovou korespondenci vyřizujeme v pracovních dnech od 9:00 do 15:00.Dovolujeme si Vás informovat, že u rezervací od 9 osob účtujeme 10% servisní poplatek.Restaurace je nekuřácká.Kosher/halal pokrmy nemáme v nabídce. V restauraci platí zákaz vstupu psů. Výjimkou jsou vodící psi.Dovolujeme si upozornit, že v restauraci je omezený prostor pro dětské kočárky.Pokud máte zájem pracovat v kterékoliv naší provozovně,zašlete svůj strukturovaný životopis a kontaktní údaje na naši emailovou adresu.Provozovatel:Nextdoor Zlatnická s.r.o. - K Trnové 195 - 25202 Jílovištěičo: 04540751 - dič: CZ04540751
    Reservations for 16 persons and more:Kristýna Beranová - Group & Event Manager+420 295 563 662 kristyna.beranova@hotel-cosmopolitan.cz


Podívejte se, jak vznikaly unikátní prostory naší restaurace

    捷克著名厨师兹德内克·波莱赫Zdeněk Pohlreich为您带来捷克和欧洲的美食您将在古老布拉格魔幻般的气氛中享受到正宗的捷克和欧洲美食。“Next Door by Imperial“餐厅,将把捷克著名厨师Zdeněk Pohlreich的至尊美食、装饰风格独特的历史建筑、以及布拉格餐馆业协会的历史融为一体,为您带来一次非凡的体验,从早7:00到晚11:00的美好时光,为您提供日常饮食。
    Udělejte radost Vašim blízkým, přátelům či obchodním partnerům darováním zážitku ve formě kulinářského zážitku!Nakupte poukaz pohodlně online s okamžitým doručením do Vašeho emailu.K hodnotě poukazu je vždy připočten administrativní poplatek ve výši 3,5% hodnoty poukazu.Nabízíme tyto druhy poukazů:500/1000/1500 Kč
    Nejvýraznější osobnost české kulinářské scény posledních let úspěšný podnikatel, moderátor, vydavatel knih, ale i nadšený sportovec je nepostradatelnou součástí týmu nejen v Next Door by Imperial.


Nahlédněte do Next Door před Vaší návštěvou

    Šéfkuchař s chutí Ondřej Jíňa je unikátem mezi pražskými šéfkuchaři, má totiž chuť. Stejně jako hudební umělci se sluchem dokáže zkombinovat zdánlivě nekombinovatelné a výsledek často překvapí svou jedinečností. Začínal v legendárním Cafe Savoy a po letech strávených v Německu se v roce 2008 podílel na otevření restaurace Divinis, která už v následujícím roce získala svůj první BIB Gourmand by Michelin. V letech 2011-2016 slavil úspěchy v restauraci Tribeca ve švýcarském Romanshornu, patřící do portfolia podniků Zdeňka Pohlreicha. Neméně úspěšně vede od roku 2016 i české bistro Next Door by Imperial.
    Nadčasová elegance privátního salonku Champagne a náš dokonalý servis Vás ohromí.NABÍZÍME:Denní světloNekuřácké prostředíVariabilní uspořádání stolůNejmodernější audio-vizuální konferenční technikaVysokorychlostní připojení k internetu (Wi-Fi)
    Naše dorty jsou vyrobeny denně čerstvé z těch nejlepších přísad a každý je ručně zdobený našimi talentovanými cukráři.Dorty jsou k dispozici na objednávku min. s 2denním předstihem na emailu info@next-door.cz, s osobním vyzvednutím.
    Po letech strávených v korporátním hotelu si v roce 2007 splnil sen o vlastním podniku, kdy se Zdeňkem Pohlreichem otevřel Cafe Imperial. Brzy následovaly další restaurace - italský Divinis v roce 2008 a japonské Yamato v roce 2014. V září 2016 byla kolekce doplněna o český Next Door by Imperial.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00