Jak na věc


nakládaní pálivé papriky recepty

Těžítko keramické do zeláku 17cm

    Plošiny Piuma mají buď pevnou nebo dělitelnou desku, jejíž výhodou je dobrá viditelnost dozadu. Duralová konstrukce zvedacích dvouramenných plošin Piuma dovoluje maximální nosnost 300 kg při nižším celkovém zatížení auta a jeho spotřeby. Jejich váha 88 kg je prakticky poloviční proti ocelovým plošinám.
    Do alkoholu se nakládají různé druhy ovoce. Nejvíce se používají destiláty s obsahem 38 až 40% alkoholu, při použití alkoholu 50% se trvanlivost naloženého ovoce významně zvyšuje.
    Rampy MOVIA jsou k dispozici ve dvou základních provedeních - dvoudílném a třídílném. Rampa je uchycena čtyřmi šrouby s rukojeťmi pro snadnou demontáž. Je snadno ovladatelná pomocí servotlumičů. Celý sortiment ramp je vyroben ze zpevňeného duralu bez svařování.
    Meloun, který je všeobecně považován za ovoce, i když je to botanicky zelenina, se do alkoholu nakládá specifickým způsobem. Injekční stříkačkou se přes slupku do celého plodu v různých místech do dužniny vstříkne rum nebo jiný vysokoprocentní destilát. Pak se meloun obalí v rozmíchané sádře a po jejím ztuhnutí se uloží na chladné místo, kde vydrží v konzumovatelném stavu i několik měsíců. 


Katalog> Nakládání vozíku

    Švestky, meruňky a další peckovité ovoce mimo třešní můžeme nakládat i půlené a zbavené pecek. Ovoce můžeme do alkoholu nakládat samostatně v jednotlivých druzích, ale i v různých kombinacích.
    Dušené, pečené nebo uvařené maso se na menší kousky, klobásy se nakládají celé. Suroviny ve sklenici zalijeme rozpuštěným sádlem, sklenice uzavřeme víčky a necháme zavařit přibližně 45 až 60 minut v 95°C horké vodě. Potom je ze zavařovacího hrnce vyjmeme a necháme vychladnout.
    Připravenou zeleninu je dobré krátce povařit v nálevu, pak ji přecedit a naskládat do sklenic. Po přilití nálevu sklenice zavíčkujeme a necháme zavařit.
    Jednoduché a snadno přizpůsobitelné řešení pro nakládání invalidního vozíku. Celý sortiment ližin je vyroben z materiálů svého druhu jedinečných co do lehkosti a pevnosti. Ližiny se nedoporučují pro nastupování s osobou sedící na vozíku.
    Nakládání je poměrně oblíbený způsob dlouhodobé konzervace mnoha rohů zeleniny, ale také hub, některých druhů ovoce a masa. V určitých případech je dobré sklenice s naloženými produkty ještě zavařit.  


Těžítko keramické do zeláku 14cm

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    Tento model zvedacího zařízení představuje naprostou novinku na trhu. Umožňuje uživateli jednoduchým způsobem zaháknout a naložit i velmi těžké vozíky a tříkolky. V případě potřeby se snadno vymontuje a uklidí. Konstrukce je duralová a lehká. Systém vyklápění při zvedání zaručuje, že vozík neškrtá o zadní část vozidla. Nehrozí, že časem praskne navíjené lanko, protože žádné není potřeba.
    Připravené ovoce naskládáme do pečlivě umytých sklenic, zalijeme ho a sklenice důkladně uzavřeme. Skladujeme je v chladném a tmavém místě - například ve spíži, ale i v chladničce.
    Zvedací plošiny série "K" (Klarvue) představují systém skládání plošiny "napůl", který zaručuje dobrou viditelnost situace za vozidlem. Tento typ sklápěcí desky umožňuje použít plošinu velkých rozměrů a to i při poměrně malém vnitřním prostoru vozu.


TRAN-FW11- Duralové plošiny dvouramenné půlené

    Suroviny naskládáme do sklenic a zalijeme olejem, který je možné i ochutit. Do oleje pro nakládání sýrů a ryb se hodí stroužky česneku nebo chilli papričky, do oleje pro houby a zeleninu různé koření.
    Nálev se připravuje nejlépe z bílého vinného octa, který nemá výraznou chuť. Ocet svaříme s vodou v množství, odpovídající požadované kyselosti - většinou 0,5 až 1 deci 5% octa na 1 litr vody. Přidáním různých ingrediencí můžeme kyselý nálev snadno dochutit. Sladkokyselý nálev získáme přimícháním cukru v poměru 1 díl cukru na 2 díly octa.  
    TRAN-FW10 a FW11 - tento model duralové zvedací plošiny představuje novinku na trhu v oblasti prostoru po složení nástupní plochy. Umožňuje namontovat plošinu co nejblíže ke dveřím a tím zvětšit mezeru mezi plošnou a nárazníkem pro tažné zařízení. Zvláštní tvar skládání nakládací plochy nabízí velmi dobré využití prostoru v autě.
    Houby nakládáme po důkladném očistění a omytí. Vybíráme spíše malé a tvrdé houby. Nejčastěji používaný je základní kyselý nálev, který není potřeba nijak dochucovat.


Sádlák keramický s poklicí 12l

    Před nakládáním je dobré houby, papriky bez jádřinců a růžičky květáku několik minut povařit ve vodě nebo octovém nálevu, pak nechat okapat a vychladnout. Sýry nakrájíme na menší kousky, plísňových odstraníme vnější plísně. Malé ryby můžeme nakládat celé, vetší rozkrájíme na menší kousky.
    Naviják pomáhá při nákládání vozíku do automobilu na místo za řidičem. Motorek navijáku je umístěn za zadním sloupkem, aby neohrozil posádku. Kladka s provázkem se snadno odepne a uklidí.
    V oleji naložená zelenina, houby, sýry, ryby a bylinky se většinou nezavařují, při správném uskladnění vydrží 3 až 6 měsíců. Konzumace se doporučuje nejdříve po uplynutí jednoho týdne.
    Zeleninu před nakládáním důkladně očistíme, oškrábeme nebo oloupeme a opláchneme studenou vodou. Podle potřeby ji můžeme nakrájet na menší kousky. Rajčata můžeme oloupat, květák a brokolici rozebereme na růžičky.
    Praktické a rychlé řešení pro nakládání a převoz vozíku bez ztráty vnitřního prostoru v autě. Díky rozměrům zařízení a zvláštnímu mechanizmu horizontálního otevírání je tento výrobek jedním z nejuniverzálnějších na trhu.


Zeláky - soudky na nakládaní zelí

    Odsunutí zadních dveří podstatně usnadňuje naložení vozíku za řidiče. Otvírání a zavírání dveří je elektrické pomocí lineárního motoru. Mechanická konstrukce je dostatečně pevná i v otevřeném stavu. Po zavření jsou dveře uchyceny v místě původních pantů a zámku dveří, proto umožňují i přepravu osob.
     Nakládání surovin a potravin do octa, oleje, alkoholu,a sádla a různých nálevů prodlužuje jejich trvanlivost, ale také umožňuje přidáním různých ingrediencí ovlivnit a upravit jejich chuť. Nakládá se především zelenina a houby, ale také některé druhy ovoce a masa. 
    Zvedací plošiny série "S" nabízejí mnoho výhod, díky kterým jsou jedny z nejvyhledávanějších zařízení ve své kategorii. Umožňují nastupování vozíku bočními dveřmi, zavřít posuvné dveře a následně přesednout na místo řidiče.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00