3 Vejce prošlehejte se sýrem, omočte v něm krůtí maso, pak ho obalte v čerstvé strouhance a mírně ji přitlačte. Rozložte na jiný plech. Pokapejte druhou polovinou oleje.
Složení: kuřecí prsní řízky 57%, obalovací směs 25% (PŠENIČNÁ mouka, voda, sůl, koření, pekařské droždí, kukuřičné lupínky, řepkový olej, bramborový škrob, dextróza), stabilizátor: trifosforečnany, želírující látka: E407, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621, kuřecí bílkovina, aroma, hroznový cukr, antioxidant: E316, extrakty koření.
2 Troubu předehřejte na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C. Brambory promíchejte s polovinou oleje a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte péct na 15 minut.
4 Brambory vyndejte z trouby a dejte do mísy s nasekaným česnekem, mletou uzenou paprikou a osolte. Dobře promíchejte. Vraťte na plech a do trouby. Do jiné drážky umístěte plech s krůtími řízečky. Pečte dalších zhruba 15–20 minut dozlatova. Zlatavé řízečky podávejte s kořeněnými hranolky a lehkým zeleninovým salátem.