Jak na věc


miniřízečky hradec kralove

12x nejoblíbenější dětská jídla

    3 Vejce prošlehejte se sýrem, omočte v něm krůtí maso, pak ho obalte v čerstvé strouhance a mírně ji přitlačte. Rozložte na jiný plech. Pokapejte druhou polovinou oleje.
    Složení: kuřecí prsní řízky 57%, obalovací směs 25% (PŠENIČNÁ mouka, voda, sůl, koření, pekařské droždí, kukuřičné lupínky, řepkový olej, bramborový škrob, dextróza), stabilizátor: trifosforečnany, želírující látka: E407, látka zvýrazňující chuť a vůni: E621, kuřecí bílkovina, aroma, hroznový  cukr, antioxidant: E316, extrakty koření.
    2 Troubu předehřejte na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C. Brambory promíchejte s polovinou oleje a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte péct na 15 minut.
    4 Brambory vyndejte z trouby a dejte do mísy s nasekaným česnekem, mletou uzenou paprikou a osolte. Dobře promíchejte. Vraťte na plech a do trouby. Do jiné drážky umístěte plech s krůtími řízečky. Pečte dalších zhruba 15–20 minut dozlatova. Zlatavé řízečky podávejte s kořeněnými hranolky a lehkým zeleninovým salátem.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00