Jak na věc


marlenka na plech

 PRACOVNÍK NÁVŠTĚVNICKÉHO CENTRA 

    Odbyt jeho byl tak silný, že si brzo právo měšťanské zjednati a prostranný krám na Starém městě najmout mohl. Krám ten proměnil v první řádnou kavárnu Pražskou, která byla na rohu Liliové a Jesuitské ulici v domě č. 181 (u Kornovů jinak u Zlatého hada)".
    Návštěvnické centrum a prohlídkový koridor si můžete virtuálně a pohodlně prohlédnout ZDE. Pro ovládání virtuální prohlídky použijte navigační symboly.
    Během prohlídky Vás seznámíme s historií a vývojem naší společnosti a ochutnáte všechny naše výrobky, včetně originální kávy MARLENKA Café. Výrobní proces je vázán aktuálním výrobním plánem a je nezávislý na prohlídce. Proto nemůžeme předem zaručit, kterou část produkce během ní uvidíte.


virtuální prohlídka návštěvnického centra

    Káva MARLENKA CAFÉ je 100% ARABICA. Je vyráběná pouze z kávových zrn té nejvyšší kvality, rostoucích v ideálních klimatických a geografických podmínkách. Její jedinečné vlastnosti v sobě odráží kvalitu a charakter půdy, ve které byla vypěstována. Káva MARLENKA CAFÉ je výběrovou směsí kávových zrn z Brazílie a Guatemaly a v její v chuti se snoubí chuť po oříšcích, smetaně a čokoládě. Abychom zajistili maximální kvalitu a čerstvost, je káva MARLENKA CAFÉ pražena a balena těsně před dodáním našim zákazníkům. Jestliže jste si oblíbili naše medové výrobky MARLENKA®, zamilujete si i naši novou kávu MARLENKA CAFÉ. 
    Pokud je Váš jídelníček s omezením na lepek, připravíme pro Vás ochutnávku bezlepkového dortu a kuliček MARLENKA®. O tomto přání prosím informujte již při rezervaci.
    Dětem jistě uděláte radost MARLENKA® omalovánkou a čtenáře potěší kniha MARLENKA® aneb Životní pouť za zázraky s příběhem pana majitele Gevorga Avetisjana.
    V případě Vašeho zájmu zašlete životopis na e-mail Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru. Pokud Vás nebudeme kontaktovat, dali jsme přednost jiným uchazečům.
    ARABICA - mezi nejvýznamnější druh kávovníku patří Arabský kávovník. Roste ve vysokých nadmořských výškách, je méně  odolný proti škůdcům a chorobám, je velmi choulostivý na mrazíky, vyhovují mu mírnější teploty nepřesahující 24°C. Plody poskytují nejkvalitnější kávová zrna. Káva z tohoto druhu má nízký obsah kofeinu a její chuť je jemná a nasládle lahodná.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
9313
cache: 0024:00:00