Jak na věc


maďarské lidové písně

Ottakringer sp O. 4.9%- plech - maďarské pivo - 0.5L - P00777

    Dreher Classic se vyznačuje příjemně hořkou sladovou chutí, bohatou pěnou, brilantní zlatou barvou. Doporučujeme k lehké pečeni, sýrům. Dreher Classic je nejoblíbenější ze tří druhů. Obsah alkoholu: 5,2%.
    A dále víme, že vinařství Jurica se pyšní titulem nejlepším oceněním červeného vína z původních odrůd chorvatského pobřeží. Jedná se o červené víno Dingač – Plavac černý, který pochází z malého vinařství Potomje na polostrově Pelješac.


Köbányairocker plech 4.3% - maďarské pivo - 0.5L - P00772

    1 Na sádle opékejte cibuli zvolna za stálého míchání asi 10 minut dorůžova. Měla by hodně změknout, ale ne se připálit. Zasypte ji paprikou a zamíchejte. Ihned přidejte maso, promíchejte a zvyšte plamen.2 Když maso zesvětlá a zatáhne se, vsypte papriky, rajčata a chilli a přiveďte k varu. Opět ztlumte a duste přiklopené ve vlastní šťávě doměkka, trvá to nejméně 2 hodiny.3 Během vaření podlévejte, ale jen málo – tak, aby maso bylo téměř ponořené, ale neplavalo. Maďarský perkelt ani guláš se nezahušťují, takže si při dokončení nařeďte tekutinu, jak chcete (perkelt hustý, guláš řídký), a podle chuti osolte a opepřete. Podávejte v misce s chlebem, v Maďarsku se někdy jí se speciálními těstovinami zvanými tarhoňa.NĚCO NAVÍCNa tarhoňu prošlehejte 3 vejce, osolte a postupně přidávejte zhruba 500 g mouky, až vznikne tuhé těsto, které se dá strouhat. Nastrouhejte nahrubo na plech a nechte proschnout v mírně vyhřáté troubě; nevadí, když zrůžoví. Pak v hrnci na tuku zpěňte cibuli, přide
    Perkelt se nejčastěji podává s chlebem. Můžete si ho ale vymazlit a servírovat k němu halušky jako Slováci nebo úžasné maďarské těstoviny zvané tarhoňa.
    Borsodi Super Dry, Alk. 4,0% je skutečnou novinkou na maďarském trhu s pivem. Borsodi Brewery Ltd. byla vždy v popředí inovací, nyní je opět opravdovou raritou, kterou vytvořili pro naše spotřebitele. Speciální pivovarnické chmele a nové technologie, díky tomu má Super Dry Borsodi hořkou doznívající chuť, která je krátká, takže každý doušek je jako první. To znamená, že první doušek Vašich nových chutí můžete zažít znovu a znovu!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00