Jak na věc


lisované balíky oblečení z anglie

Nejnovější zboží - Lisované rošty (PR)

    Symbolem PR označujeme lisované podlahové rošty. Od svařovaných roštů se liší jak konstrukcí – kdy je nahrazen rozpěrný prut rozpěrným páskem, tak technologií výroby – kdy je svařování v jednotlivých kontaktních bodů nahrazeno vlisováním do připravených drážek pod vysokým tlakem. Lisovaný rošt tedy představuje soustavu nosných pásů s klínovými zářezy, do kterých jsou vlisovány pásy rozpěrné. Vznikne tak pevný, proti deformacím odolný rošt s vysokou nosností, který svým uhlazenějším vzhledem zároveň splňuje vyšší nároky na design.
     Rozteč nosných pásků Rozteč rozpěrných prutů 11 mm 22 mm 33 mm 44 mm 55 mm 66 mm 99 mm 132 mm 22 mm 22/11 22/22 22/33 22/44 22/55 22/66 22/99 - 33 mm 33/11 33/22 33/33 33/44 33/55 33/66 33/99 - 44 mm 44/11 44/22 44/33 44/44 44/55 44/66 44/99 44/132 55 mm 55/11 55/22 55/33 55/44 55/55 55/66 55/99 55/132 66 mm 66/11 66/22 66/33 66/44 66/55 66/66 66/99 66/132
     Velikosti nosných pásků (výška pásku / síla pásku) výška pásku síla pásku 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm Výška 20 mm 20/2 20/3 - - Výška 25 mm 25/2 25/3 25/4 25/5 Výška 30 mm 30/2 30/3 30/4 30/5 Výška 35 mm 35/2 35/3 35/4 35/5 Výška 40 mm 40/2 40/3 40/4 40/5 Výška 50 mm - 50/3 50/4 50/5 Výška 60 mm - 60/3 60/4 60/5
     Lisované podlahové rošty jsou vyráběny lisováním podélných nosných pásů a příčně uložených rozpěrných pásů. Rozpěrné pásy jsou tlakem vlisovány do příčně uložených nosných pásů. Tím vzniká konstrukce nejen odolná proti deformacím a s vysokou nosností, ale také vhodná pro použití v místech, kde je kladen důraz na design.


Galerie nejběžnějších typů roštů

    Firma ELIT PHITO však nabízí ve své nabídce i méně známé oleje jako jsou: šípkový olej, amarantový olej, rakytníkový olej, ostropestřecový olej, olej z černého kmínu, melounový olej, konopný olej atd..
    Možné kombinace rozteče oka, nosného pásku a výrobního materiálu je nutné ověřit telefonicky nebo písemně, případně je naleznete v katalogu v sekci ke stažení.
    Oleje lisované za studena se získávají lisováním a mletím ovoce nebo semen s použitím těžkých žulových mlýnských kamenů nebo moderních nerezových lisů. Ačkoli lisování a mletí produkuje teplo třením, nesmí teplota stoupnout nad 49 °C, pro všechny oleje považováné za studena lisované. Kvalitní za studena lisovaný olej se vyrábí v ještě nižších teplotách. Za studena lisované oleje zachovávají všechny své chutě, vůně a nutriční hodnoty.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00