Jak na věc


langoše z jogurtu

Jako jediná odměna od Vás je uznání, že to děláme dobře. Pokud si to myslíte, přidejte se k nám na facebooku.

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Tato pomazánka je sice za pár vteřin, ale když použijeme vhodné ingredience, je poměrně zdravá. Klíčový je pro tento recept párek, který nám musí chutnat sám o sobě. Nejlepších výsledků jsme dosáhli s jemným drůbežím párkem.|
    Tento recept je vynikající nejen pro vegetariány. Podle našeho videa ho zvládnete úplně hravě. |Krokety můžete bez obav zamrazit. Dejte je i s prkénkem do mrazáku, a po hodině je sesypejte do velkého igelitového pytle.
    Z droždí, mléka a cukru zaděláme kvásek, který necháme kynout. Smícháme v míse mouku se solí, přilijeme kvásek, přidáme vejce a zpracujeme hladké těsto, které necháme vykynout.
     Z droždí, mléka a cukru zaděláme kvásek, který necháme kynout. Smícháme v míse mouku se solí, přilijeme kvásek, přidáme vejce a zpracujeme hladké těsto, které necháme vykynout.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Do mísy vložíme hladkou mouku, vejce, kysanou smetanu a trochu soli. Poté přidáme kvásek z droždí, cukru a mléka. Vypracujeme těsto, které necháme jednu hodinu kynout. Až těsto vykyne, tak z něj uděláme placky, které smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Po usmažení potřeme langoše kečupem, přidáme další ingredience dle chuti (papriku, rajčata, klobásku atd.) a posypeme strouhaným sýrem.
    Lehce zahuštěná staročeská houbová polévka v kombinaci s klobásou báječně voní po použitých surovinách. Při servírování je nejvhodnějším doplňkem chléb.
    Vynikající guláš popsaný precizně krok za krokem. Proto i úplní začátečníci jej zvládnou naprosto snadno.|Dobu vaření nelze jednoznačne stanovit, protože tlak v tlakových hrncí od různých výrobců není stejný, a tím pádem není stejná ani teplota vaření. Také záleží na tom, jestli maso bylo čerstvé, mražené, z mladého či staršího zvířete.|Guláš můžeme dělat pochopitelně i bez tlakového hrnce, protože ne každý jej má, někdo jej dokonce odmítá z důvodů bezpečnosti. V tom případě bude doba vaření přibližně dvojnásobná.
    Jakou hustotu kaše si zvolíte je jen a jen na Vás. Také mléko můžete zvolit s různým obsahem tuku. Jako vždy je toto jen základní návod, který si každý kuchař rozvine podle svého citu a fantazie.|


Vanilkové cupcaky s čokoládovým krémem

    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe horký nálev zvrhlo…
    Místo másla můžeme použít olivový olej, ovšem počítejme s tím, že výsledná  chuť se posune úplně jinam. Na to česká populace není zvyklá, a proto tato kombinace v českém kraji není moc oblíbená. To mohou potvrdit i autoři tohoto článku z vlastní zkušenosti - moc nám to nejede.|
    Používáte - li sterilovaný kopr, přidejte jej až teprve po změknutí brambor. Obsahuje totiž ocet, který by způsobil, že by se brambory vařily zbytečně dlouho, než by byly měkké.|
    Možná se vám v minulosti stalo, že vám někdo naservíroval špatně dochucené, nedobré granule, při jejichž konzumaci jste museli sehrát divadlo, aby hostitelé nepoznali, jak moc vaše chuťové buňky trpí. Pokud k tomuto skutečně došlo, měla by od vás soja dostat ještě jednu šanci. Ona totiž za kuchařovo amatérství nemůže. Vše o soje se dozvíte ZDE.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00