Jak na věc


kuchařka pomalém hrnci

Zaujal vás článek? Tak to se vám bude líbit i moje kniha.

    Ano, ano. Na maso, vývary z něj, polévky a tzv. jednohrncovky, ať už masové, či ne, je to výborný pomocník. Nedám ne něj dopustit. Večer připravím, ráno je hotové nebo než jdu do práce a když přijdu, mám čerstvě vařeno. V pohodě a bez velké námahy a množství hrnců :-)
    Tahle kuchařka je totiž jiná, hodně vám pomůže. Lucie měla vždy vymazlené recepty, ale teď k těm všem krásným fotkám a super nápadům přidává i to, že šetří váš čas i energii. Dokážete si představit, že vám touhle kuchařkou ušetří i několik hodin týdně? Pomalý hrnec je parádní vychytávka. Je cenově dostupný, spolehlivý a prostě maká za vás.
    Ano, ano. Na maso, vývary z něj, polévky a tzv. jednohrncovky, ať už masové, či ne, je to výborný pomocník. Nedám ne něj dopustit. Večer připravím, ráno je hotové nebo než jdu do práce a když přijdu, mám čerstvě vařeno. V pohodě a bez velké námahy a množství hrnců :-)
    My používáme pomalý hrnec na kaše :) Před spaním dáme do hrnce půl hrnku jáhel a půl hrnku kulatozrnné rýže, pět hrnků vody a zapneme na 10 hodin. Ráno máme luxusní kaši. Vmícháme do ní bud rýžový sirup, tahini a máme ji nasladko, nebo si k ní osmahneme zeleninku (mrkev, celer, zelí na malé hranolky) a kaši posypeme gomasiem.. Je to pecka.. :)


Pomalý hrnec CrockPot 5,7 l + Kuchařka

    Já ho mám také a veganských jídel jsem zatím také moc neobjevila, používám ho tedy na maso, které občas jíme a úžasný je na vývary, stačí večer něco zeleniny a ráno je perfektní základ na polévku... budu se těšit na inspiraci, protože ho mám celkem ráda :-)
    Já ho mám také a veganských jídel jsem zatím také moc neobjevila, používám ho tedy na maso, které občas jíme a úžasný je na vývary, stačí večer něco zeleniny a ráno je perfektní základ na polévku... budu se těšit na inspiraci, protože ho mám celkem ráda :-)
    Olivia Andrews je renomovaná autorka receptů a food stylistka. Pracovala pro několik magazínů zaměřených na vaření, vystupovala v televizních show a je také autorkou jedinečné kuchařky zaměřené na vaření v pomalém hrnci. Nyní pracuje jako ředitelka v Marley Spoon.
    My používáme pomalý hrnec na kaše :) Před spaním dáme do hrnce půl hrnku jáhel a půl hrnku kulatozrnné rýže, pět hrnků vody a zapneme na 10 hodin. Ráno máme luxusní kaši. Vmícháme do ní bud rýžový sirup, tahini a máme ji nasladko, nebo si k ní osmahneme zeleninku (mrkev, celer, zelí na malé hranolky) a kaši posypeme gomasiem.. Je to pecka.. :)


Popis Pomalý hrnec CrockPot 5,7 l + Kuchařka

    Díky receptům z této kuchařky můžete rodinu i přátele jednoduše a zároveň stylově nasytit zdravými a výživnými pokrmy. Každý recept je vymyšlený tak, aby ho bylo možné připravit i ve dnech, kdy zrovna nemáte příliš mnoho času na vaření. Stačí ráno postavit pomalý hrnec na plotnu, a když se večer vrátíte ze zaměstnání, váš byt bude naplněný vůní dobrého jídla. Navíc díky pomalé přípravě můžeme z potravin získat výrazně víc živin i zdraví prospěšných látek. Recepty jsou vždy ve dvou variantách - jedna je určená pro pomalý hrnec, podle druhé ten samý pokrm můžeme připravit i bez něj na sporáku či v troubě.
    A už je to tu zas. Lucka Grusová opět boří internet svou další kuchařkou. Její předchozí kuchařky (recenze Léto v kuchyni, Zima v kuchyni) jednoznačně ukázaly, kdo je králem (tedy spíše královnou) české paleo kuchyně. Lucka se nikdy netajila tím, že má i další plány a nedávno jeden z nich vyslala ven. Kuchařka „Vaříme pomalu“ je tu!
    A že je tahle mašinka jen na samé nudné pokrmy? Kdepak. Tady se naučíte kromě hlavních jídel vařit i polévky, dezerty a třeba i kokosový jogurt. Další slova jsou zbytečná, mrkněte na pár ukázkových receptů a pak hurá pro kuchařku, protože tohle prostě chcete!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00