Jak na věc


kuře pečene na kysané zelí recept

Jarní kuře & šťouchané brambory se špenátem

    Jedno nechápu. Proč na začátku pečení píšeš podlít vodou? Dyť to je potem spíš dušení než vaření! Podlévám dycky všecko až tak 20 -30 minut po začátku pečení. Mosím to hlídat, jasně, ale tá šťáva je uplně neco iného, než dyž tam ščágneš vody hneď na začátku.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Ahojky, ta doba bude ale stejně jenom přibližná. Tam záleží na masu, třeba mám větší stehýnka, nebo menší a třeba když otevřu troubu abych se podívala, tak už je tam míň stupňů a dělá se to déle. No ale ty přibližné časy tam budu dávat.
    Dobrý den paní Olgo, to mě moc těší. Já jsem dneska zase na zahrádce nasbírala krabičku ostružin. Oni jsou jinak drahé, ale samozřejmě by to šlo i z jiného ovoce, ale jahody, rybíz, třešně nejsou, tak přemýšlím marně z čeho. Přeji hezký večer. Ivana M.
    Kuřata miluju. Zrovna si budu pořizovat remosku, protože jsem se nastěhovala do bytu, kde není trouba(a ani na ní nemám).Ráda bych se zeptala jestli vám remoska udělá u kuřete kůrčičku jako z trouby. Do teď jsem měla víceúčelovou pánev a ta se mi neosvědčila. Děkuju Verča:)


Tažin z kuřete s cibulí a rozinkami

    Ahojky Laďo, já když to nepodliju hned na začátku, tak mám pocit že se to zákonitě musí připálit. Fakt je, že někdy to kuře pustí hodně šťávy a pak jí zase musím vypíct. A protože razím názor, že se má téměř všechno zkusit, tak až to budu dělat můžu to zkusit. Přeji ti hezkou neděli. Ivana M
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
    I obyčejné pečené kuře se dá připravit s velkou parádou! Může být pikantně kořeněné, jemné po bylinkách, se slaninou, s asijským nádechem... Ať už si jej dáte jakkoli, podle našich receptů vám bude vždycky chutnat!

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00