Jak na věc


krevety koktejlové předvařené,recepty

Těstoviny s krevetami, ananasem a čínským zelím

    1 V oleji dobře rozmíchejte česnek, nadrobno pokrájené chilli papričky, papriku a sůl. Do směsi naložte celé krevety a nechte v chladničce marinovat 1 hodinu až 1 den.
    2 Rozpalte gril a krevety na něj klaďte zvlášť nebo spojené špejlí po třech (1 porce). Opékejte je pár minut, až zrůžoví. Záleží na teplotě grilu i na tom, jaký typ zvolíte – zda venkov­ní (ideální), gril v troubě, nebo jestli použijete grilovací litinový plát, který lze umístit na sporák. Podávejte s mátovým dipem a na stůl nezapomeňte umístit misky s teplou vodou a plátky citronu na opláchnutí prstů.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00