Jak na věc


jatky vojenice pojízdná prodejna

JATKY POHOŘELICE, spol. s r.o. - Y

    Pondělí zavřenoÚterý     7.00 - 12.00 12.30 - 15.30 Středa    7.00 - 12.00 12.30 - 15.30Čtvrtek   7.00 - 12.00 12.30 - 15.30Pátek     7.00 - 12.00 12.30 - 16.00Sobota   7.00 - 10.00Neděle - zavřeno


Hasičské automobily na Slovensku

    Provoz jatky je jakousi miniaturou maso-zpracovatelského závodu, která již menší býti nemůže, všech zaměstnanců je deset. Poráží se čtyři dny v týdnu, vyrábí se dva dny v týdnu a expeduje každý pracovní den – dle potřeby odběratelů. Na jatce se porážejí zvířata z vlastního chovu, takřka přímo ze dvora, bez stresu z dlouhé dopravy a ustájení v předporážkovém prostoru. K výrobě masných výrobků používáme maso bez rostlinných náhražek. Výrobky, s výjimkou jitrnic, neobsahují lepek a jsou tedy vhodné pro alergetiky pro bezlepkovou dietu. Absence náhražek zvyšuje trvanlivost a chutnost. Filosofií našeho podniku je co možná nejvíce zkrátit cestu od výroby ke spotřebě, minimalizovat dopravu, tím chránit zvířata, šetřit energie na skladování a dopravu. Naší snahou je, pro náš region zajistit na solidní úrovni zdroj kvalitních, čerstvých potravin s chuťovým laděním zdejší klasiky, z vlastních českých surovin se zaměstnanci našich obcí. Ten kdo nakupuje naše výrobky, přímo podporuje život našeho
    Moderní prostory jatek byly postaveny a uvedeny do provozu v roce 1996, kdy Jatky Český Brod zahájily provoz. Během let se areál ještě výrazně rozšířil a modernizoval, zvětšovala se kapacita jatek a postupem času se jatka začala specializovat vyloženě na vepřové. Hovězí porážka byla přesunuta do České Skalice.
    Dodáváme vepřové maso a produkty pro menší i větší řeznictví a obchody, dokonce i obchodní řetězce (např. GLOBUS). Spolupracujeme s osvědčenými odběrateli, kteří jsou s kvalitou masa, díky příznivým reakcím zákazníků, spokojeni. Máte-li zájem o jakoukoliv spolupráci, kontaktujte nás, rádi a ochotně se s vámi domluvíme. Nahlédněte také do sekce Ceník, kde přehledně uvidíte ceny jednotlivého zboží.
    Pondělí zavřenoÚterý      7.00 - 11.30 12.30 - 16.00 Středa    7.00 - 11.30 12.30 - 16.00Čtvrtek   7.00 - 11.30 12.30 - 17.00Pátek      7.00 - 11.30 12.30 - 17.00Sobota    7.30 - 10.30Neděle - zavřeno


Vaše dotazy a komentáře na zboží „Jatky v Jeruzaleme“

    Jste milovníky masa a rádi si na něm pochutnáte? Je pro vás maso nezbytnou složkou potravy a nedáte na něj dopustit? Pak možná hledáte místo, kde se o masu dozvíte úplně vše. Na nově vzniklém webu www.jetomaso.cz najdete zajímavý obsah, který se věnuje masu od A do Z.
    Naše výrobky jsou ke koupi v těchto prodejnách: Kokory – naše prodejna jatky, Brodek u Př. – naše prodejna jatky, podejna Koutná M. a Ing. Lad. Kouřil, Majetín - Lenka Gregůrková,Křenek, Velký Týnec – Coufalová, Tršice - ODRA L. Černý, Velký Újezd - J. Šromotová, Přerov Předmostí - MINI-MARKET J.Bartlová,Přerov Jižní čtvrť II.. - POTRAVINY Janulíková, Rokytnice – J.Draisajtl, Císařov – M.Coufalová,Troubky n./Bečvou - ZELTR, Tovačov - Krátká ,Rous, JAMAJKA , Lobodice – Studničková,Domašov n./Bystřicí – Ing. Mráček.


JATKY - KOUBA Blatná, s.r.o. - U

     Tak jako je každé maso rozdílné, odlišné jsou i názory v pohledu na něj. Celý svět obletují kontroverzní názory, mýty a nepravdy. Úvodní slova o místu pro všechny masožravce ovšem mýty nejsou a naší ctí je vám takové místo představit. Najdete zde spoustu užitečných tipů, rad a zajímavostí ze světa masa. Buďte u odhalení mýtů, zjistěte, co jste ještě o masu nevěděli a staňte se profesionály v oblasti jeho nákupu i přípravy. Navštivte webovou stránku projektu Je to maso a přesvědčte se, že tento projekt pro vás z masa vaří ten nejzajímavější a nejhodnotnější obsah, který najdete na jednom místě pohromadě.  


Moderní jatky – porážka jatečních prasat

     Maso. V užším slova smyslu znamená kosterní svalovinu zvířat s přirozeně obsaženým tukem a pojivovými tkáněmi, v tom širším se jedná o veškeré poživatelné části těl živočichů, které jsme si určili pro svou výživu. To asi nezní moc libozvučně, ale faktem je, že maso je celosvětově jednou z nejoblíbenějších a nejvyhledávanějších potravin. Cenné je především pro obsah biologicky hodnotných bílkovin a látek budujících organismus. Kromě vitamínů skupiny B dodává našemu tělu některé minerály, např. železo, zinek nebo fosfor, a to ve snadno využitelné formě. Jeho role v naší výživě je tak zkrátka nepostradatelná, nechceme-li se spolehnout na náhražky, kterými ho lze do jisté míry v dnešní době nahradit. Výjimečnou se pro nás stává jeho chuť, která nám jednoduše učarovala a láká nás již více než 2 000 000 let. Každý labužník si rád pochutná na mase, a je jedno, zda se jedná o vepřové, hovězí, drůbeží nebo třeba zvěřinu. Ať už chceme nebo ne, stalo se součástí rozličných světových kultur. S tí
    Hlavním cílem provozovny Jatky Mlýny je poskytování služeb té nejvyšší kvality pro nové i stávající obchodní partnery. Využití moderních technologií a postupů zpracování masa při zachování vysokého hygienického standardu jsou toho zárukou.


AGROS, odbytové centrum, spol. s r.o. - A

    Jatka byla vybudována jako jedno ze středisek ZD Kokory v roce 1992. V první fázi sloužila jen porážka hovězí a vepřová. V následujícím roce se podařilo navázat s vařenou výrobou a v dalším roce se celý provoz rozšířil o uzenou výrobu. Masná výroba a výroba masných výrobků měly sloužit a v počátcích také sloužily k zásobování vlastních stravovacích zařízení ZD Kokory. Následně se však stupňovala poptávka v celám regionu a rostl počet odběratelů z řad obchodníků, stravovacích zařízení, společenských a zájmových organizací i jednotlivců. Následovalo otevření dvou vlastních prodejen, první v Brodku u Přerova a později v Kokorách. K jistému poklesu došlo na přelomu století s přebujením sítě „supermarketů“ zahraničních obchodních řetězců. V roce 2003 došlo k odstávce provozu a rekonstrukci v souladu s normami EU a od toho času má oválné schvalovací razítko.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
14370
cache: 0024:00:00