Jak na věc


genetický drift

Napište komentář Zrušit odpověď na komentář

    Proces vkládání cizích genů může poškodit strukturu a funkci DNK hostitele, zapínat nebo vyřadit geny, vytvořit dosud nikdy nepozorované genové sekvence a destabilizovat celý genom.
    Vážení klienti,z důvodu uzavření laboratoří ELISABETH PHARMACON v době od 21. 12. 2018 do 3. 1. 2019 nebude možné plně vyřizovat přijaté objednávky služeb. Vyřizování objednávek zaslaných po 18. 12. 2018 bude zahájeno až v novém roce. Děkujeme za pochopení a přejeme Vám krásné a pohodové Vánoce, veselého silvestra a úspěšný rok 2019.Tým ELISABETH PHARMACON
    Technický přehled Magnetické impulsy přispívají k harmonizaci organizmu, zvyšují vitalitu a bioenergii. Blahodárně působí na poškozené buňky. Magnetické pulsy pronikají 12 až 15 cm do […]
    Skutečnost, že jediný gen může dát vzniknout řadě proteinů boří teoretický základ multimiliardového průmyslu, genetického inženýrství potravinářských rostlin. Dr. Barry Commoner, přírodovědec ze Střediska pro biologii přirozených systémů při Queens College.


Geneticky manipulované rostliny, ne děkuji!

    Genetické vyšetření celiakie se provádí z DNA ze stěru z ústní dutiny, takže je bezbolestné. Stěr tamponem lze provést v soukromí doma a odběrový tampon zaslat poštou, takže odpadá zbytečné cestování. Výsledkem genetické analýzy celiakie je zpráva obsahující popis genetické informace s interpretací a doporučením pro klienta a jeho lékaře. Genetický test může zcela zásadně rozkrýt genetické pozadí a přenos celiakie v rámci rodin, ve kterých se osoba s diagnostikovanou celiakií vyskytuje. Lze pak často odhalit genetickou příčinu celiakie a její rozšíření v rodině především u osob, které již nějakými příznaky celiakie trpí.
    Dr. Stanley Ewen, jeden z předních skotských expertů na choroby tkáně, prohlásil: „Je možné, že GM DNA by mohla ovlivnit žaludeční a střevní stěny vyvoláním nepodchytitelného růstu s možnostmi urychlit tvorbu nádorů v postižených orgánech.“
    „Fazole a boby odolné proti Roundup mají významně méně proteinů a aminokyseliny fenylalaninu. Ještě rušivější jsou [zvýšené] hladiny inhibitoru alergenu tripsin ve smažených a pečených jídlech z plodin odolných vůči Roundup… … Lectin v takto odolných bobech vykazuje při kontrolách téměř dvojnásobnou úroveň. Jaký by mohl být důsledek konzumace potravin s vysokými hodnotami inhibitoru tripsinu a lectinu? „No, možná pomalejší a nižší vzrůst,“ říkají vědci. / Barbara Keeler k údajům, které byly záměrně vypuštěny ze studie publikované firmou Monsanto.
    Kvůli geneticky upravené potravě lidstvo degeneruje už v 21. století V 21. století ztratí většina párů schopnost mít děti. Děti těch, jimž se to podaří, […]


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
9787
cache: 0024:00:00