Jak na věc


genetický drift

Geneticky manipulované rostliny, ne děkuji!

    V mikrovlnce vznikají další druhy záření Mnozí z nás viděli drastický obraz toho, co se v mikrovlnce stane s ži­vým organizmem. Unikající mikrovlnné záření člověka nejprve oslepí, pak […]
    FDA v roce 1992 uvedla: „V současné době si FDA není vědoma existence libovolné účinné metody, kterou by bylo možné předem určit nebo zhodnotit potenciální alergetické schopnosti nového proteinu v potravě, a proto k této záležitosti očekáváme komentáře.“ Dr. Carl Johnson z FDA napsal: „Máme se snad ptát producentů těchto potravin, jestli jídlo z jeho úrody není alergen? Tento úkol se jeví jako neproveditelný.“ Podle mikrobiologa FDA Dr. Louise Pribyla jsou zatím „jediným definitivním testem na alergie lidští spotřebitelé, což je eticky na pováženou.“ Podle článku ve Washington Post v roce 1999: „… neexistuje žádný obecně přijatelný způsob jak předpovídat alergetický potenciál nových potravin. FDA je nyní za svým slibem vyvinout potřebné směrnice už pět let pozadu.“ A tak je tomu dodnes…
    Proces vkládání cizích genů může poškodit strukturu a funkci DNK hostitele, zapínat nebo vyřadit geny, vytvořit dosud nikdy nepozorované genové sekvence a destabilizovat celý genom.


Napište komentář Zrušit odpověď na komentář

    „Fazole a boby odolné proti Roundup mají významně méně proteinů a aminokyseliny fenylalaninu. Ještě rušivější jsou [zvýšené] hladiny inhibitoru alergenu tripsin ve smažených a pečených jídlech z plodin odolných vůči Roundup… … Lectin v takto odolných bobech vykazuje při kontrolách téměř dvojnásobnou úroveň. Jaký by mohl být důsledek konzumace potravin s vysokými hodnotami inhibitoru tripsinu a lectinu? „No, možná pomalejší a nižší vzrůst,“ říkají vědci. / Barbara Keeler k údajům, které byly záměrně vypuštěny ze studie publikované firmou Monsanto.
    Podle Beckova názoru aplikace mikroproudů,  8 až 20 minut denně asi po tři nebo čtyři týdny, efektivně imobilizuje více, než 95% jakýchkoli virů i jiných […]
    Kvůli geneticky upravené potravě lidstvo degeneruje už v 21. století V 21. století ztratí většina párů schopnost mít děti. Děti těch, jimž se to podaří, […]
    Skutečnost, že jediný gen může dát vzniknout řadě proteinů boří teoretický základ multimiliardového průmyslu, genetického inženýrství potravinářských rostlin. Dr. Barry Commoner, přírodovědec ze Střediska pro biologii přirozených systémů při Queens College.


Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
9592
cache: 0024:00:00