Jak na věc


dortový krém

Stačí se přihlásit nebo registrovat

    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
     Máslo 50g rozpustíme a necháme mírně vychladnout. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovou kůrou metlou ušleháme do tužší pěny. Bílky vyšleháme do pěny, přidáme cukr a vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do žloutkové pěny. Přidáme rozpuštěné máslo, prosátou mouku spolu s kypřícím práškem a vařečkou zlehka, ale důkladně promícháme, aby nezůstala na dně mouka. Připravené těsto ihned vlijeme do dortové formy, vložíme do předehřáté trouby. Při 170stupňové teplotě pečeme 35 minut.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.


Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    Profesionální dortový nůž s černou rukojetí z polypropylenu ze série CCS (Color Coding System). Systém CCS odpovídá požadavkům HACCP který vyžaduje zabránění křížové kontaminace potravin. Barva rukojeti totiž určuje k čemu a v jakém provozu má být nůž používán aniž by došlo k záměně suroviny při jeho použití. Černá barva je základní.Tyto nože mají raženou čepel z kvalitní chromo-mobyldenové oceli, která byla temperována systémem ICE-HARDENING, což jí dodává vysokou tvrdost a odolnost proti korozi. Legenda barev: R = červená, syrová masa; M = hnědá, zelenina; B = modrá, ryby; Y = žlutá, drůbež a upravené maso; G = zelená, salát a ovoce; W = bílá, chléb a mléčné výrobky.
    Suroviny Cukr vanilka, Máslo čerstvé, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
    Máslo 50g rozpustíme a necháme mírně vychladnout. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovou kůrou metlou ušleháme do tužší pěny. Bílky vyšleháme do pěny, přidáme cukr a vyšleháme tuhý sníh, který vmícháme do žloutkové pěny. Přidáme rozpuštěné máslo, prosátou mouku spolu s kypřícím práškem a vařečkou zlehka, ale důkladně promícháme, aby nezůstala na dně mouka. Připravené těsto ihned vlijeme do dortové formy, vložíme do předehřáté trouby. Při 170stupňové teplotě pečeme 35 minut.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
9003
cache: 0024:00:00