Jak na věc


dick francis hurikán

cílka DICK COMBI čtverhranná, 25 cm, modro/černá

    Ať je to jako od profíka. Srovnejte ostří častým, krátkým ostřením před nebo po každém použití znovu. Nečekejte, až budete mít pocit, že řezný výkon klesá.
    Ocílka - kvalitní nástroje potřebují péči, tudíž se o ně musíme starat pravidelně. I ten nejlepší nůž se v průběhu času opořebí a ztratí svou ostrost. Dobrý ostřící nástroj by proto měl být v každé kuchyni, protože s ostrým nožem je vaření legrace.
    Správné zacházení s ocílkou: Tahejte nůž ostřím několikrát střídavě zleva a vpravo po celé délce ocílky. Důležité jsou i čísla na obou stranách. Držíme ocílku pod úhlem 15 - 20°.
    25.05 2018 Rukojeti našich populárních ocílek FineCut a RegularCut jsou nahrazeny multifunkčními plastovými rukojeťmi 2K. Kvalita a výkonnost ocílek Friedr. Dick je nepřekonatelná, často kopírovaná, ale nedosažitelná. Každá ocílka je vyrobená v Německu. Každý z Vás jistě ocení, vynikající vlastnosti produktu, mezi které patří: vysoce kvalitní uhlíková ocel, silný galvanický povlak, extrémní tvrdost, dokonalý povrch  a dlouhá životnost. více info


Fr. Dick Ocílka DICKORON 30 cm, 35 cm

    21.05 2018 Je nám velikým potěšením, že Vám můžeme představit novou designovou kolekci pěti různých tašek navrženou pro bezpečný a pohodlný transport vašich nožů. více info
    12.05 2017 Jsme rádi, že jsme mohli podpořit (sponzorovat) mladé nadějné řezníky v odborné dovednostní soutěži. Osm dvoučlenných týmů z celé České republiky soutěžilo v bourání masa (kýta, plec. bok), vařené výrobě (výroba 4 masných výrobků - jitrnice, tlačenka, játrový výrobek, regionální výrobek) a senzorickém testu (podle hmatu, chuti a čichu označovali 10 vzorků koření). Odborná komise hodnotila dodržování zásad BOZP a hygieny, kvalitu opracování masa, kvalitu třídění ořezu a časový limit.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00