Jak na věc


cukroví z rohlíku

Linecké cukroví ze špaldové mouky

    Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <cite> <code> <del datetime=> <em> <i> <q cite=> <s> <strike> <strong>
    Cukroví milujeme stejně jako vy! Rohlíčky, hvězdičky, srdíčka, kuličky... Upečete letos osvědčené kousky a oprášíte léty prověřené receptury nebo se s námi pustíte do experimentů? Klasika na našich svátečních stolech rozhodně nesmí chybět, bez těch by Vánoce nebyli Vánocemi. Přesto, nebo právě proto, vsadíme nejen na tradici, ale i na originální a neotřelé kousky. Protože rovnováha musí být zachována i při pečení cukroví. Letošních vánočních příprav už se nemůžeme dočkat. Naše cukroví totiž fakt stojí za to!
    Dobrý den, myslím si, že by se měl přestat používat ten rostlinný tuk (alsan). Obsahuje totiž palmový tuk a ten je nepřimo naprosto neveganský a taky zdravý neprospívá. Tak si raději odpustme cukrový, které potřebuje náhradu másla…


SNĚHOVÉ STROMEČKY ALIAS PUSINKY

    Blíží se Vánoce, a tak jsme přidali několik druhů vánočního cukroví. Chcete se pochlubit vlastním cukrovím ? Nebo se chcete pochlubit vašimi výsledky, motivovanými našimi recepty? Recepty stejně jako fotky velice uvítáme. Máte možnost přidat váš recept mezi komentáře pod tento článek, nebo je zaslat na náš mail vegan (a) veganka.cz
    Hlavně nežijte ve strachu z jídla … strach generuje v těle produkci horšího toxinu, než všechny „éčka“ a tuky dohromady ;-). Mysl je vždy nad hmotou. S každým jídlem podporovat obavu z toho, jestli a jak si s ním tělo poradí … je cesta z něj co nejdříve odejít. Recepty parádní, díky. Kdo nechce alsan, použije jiný tuk. Kdo nechce cukr, použije náhradu :-)).

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
8748
cache: 0024:00:00