Jak na věc


citronová marmeláda bez cukru

Bánh mì s bůčkem a vepřovou rolkou

     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    1 Přísady na citronovou sůl dejte do hmoždíře, dobře promíchejte a u toho trochu podrťte. Zvlášť, ale stejným způsobem, připravte i olivovou sůl.2 Plech vyložte pečicím papírem a uprostřed složte asi třícentimetrový záhyb, aby se vám soli nemísily. Na každou půlku rozprostřete jednu připravenou sůl a dejte sušit do pootevřené trouby na 50–75 °C. Během sušení občas prsty rozemněte případné hrudky. Citronová sůl bude hotová asi za 1 hodinu, olivová se bude sušit asi 2 hodiny.3 Po usušení soli ještě jednou, každou zvlášť, krátce promíchejte v hmoždíři, aby byly stejnorodé a sypké, ale ještě v nich zůstalo co nejvíce efektních krystalků. Zabalte do ozdobných kořenek. Soli jsou výborné hlavně na steaky či na brambory pokapané olivovým olejem a pečené spolu s ochucenou solí v troubě.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Bánh mì s tofu v citronové trávě

    Potěší smysly, vyjdou na pár korun, nesedá na ně prach, a přitom je poznat, že jste se snažili... Vlastnoručně vyrobené pochoutky prostě udělají radost obdarovanému i vám.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00