Jak na věc


chobotnice z druhého patra dvd

Tygří krevety vyloupané, syrové 21 / 25 s ocáskem *

    Námi nabízené mražené chobotnice jsou již očištěné a připravené pro využití v kuchyni. (Samotné očištění je zdlouhavé a složité, proto doporučujeme kupovat už připravené).
     Košík search Hledaný výraz Hledat /vyhledavani/search/ O nás e-shop Aktuality kariéra Kontakty Firemní obchod finefish.cz » korýši a měkkýši » Chobotnice velká 2 / 3 block * «Předchozí produkt | Další produkt» Chobotnice velká 2 / 3 block * Chobotnice o hmotnosti 2 - 3 kg. Mražená.
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    4 Uvařenou chobotnici vyjměte pomocí kuchařských kleští a nechte ji trochu zchladnout. Odměřte a přeceďte asi 600 ml vývaru z chobotnice a odložte ho na později – budete ho potřebovat na vanilkovou pěnu a prohřátí grilované papriky.


Chobotnice velká - tvarovaná květina 2 / 3 *

    Chobotnice nacházejí v kuchyni široké uplatnění, jak syrové (japonská kuchyně), tak i tepelně zpracované. Můžete je vařit, smažit, péct, grilovat, dusi nebo nakládat. Protože ja maso chobotnic tužší, vyžaduje delší úpravu. Většinou se konzumují chapadla, někdy i hlavy. Doporučujeme k výrobě salátů, k těstovinám, ale třeba i grilovaná chobotnice, pokapaná česnekovým olejem se zeleninou.
    3 Jakmile začne připravená voda vřít, vložte celou chobotnici do hrnce. Přiveďte zpět k varu, pak stáhněte plamen na minimum a táhněte 3–4 hodiny doměkka. „Při prudkém varu nebo míchání se barva chobotnice ‚oprýská‘,“ varuje šéfkuchař.
    5 Chobotnici obraťte jako klobouk naruby a položte na pracovní plochu hlavou vzhůru. Hlavu odřízněte. Chapadla nožem oddělte tak, aby vždy dvě zůstala spojená, celkem na čtyři části.
    2 Chobotnici nechte zvolna rozmrazit, nejlépe přes noc v chladné místnosti či lednici, a pak ji opláchněte studenou vodou. Položte ji na pracovní plochu tak, aby spodní část hlavy s očkem směřovala vzhůru, a ostrým nožem vyřízněte očko s ‚inkoustem‘.


Carpaccio z chobotnice s pistáciovým pestem

     f g+ chobotnice octopus Ostatní si prohlížejí také Langustýnky - schránky 89,- bez DPH Koupit {"id":"104124","name":"Langustu00fdnky - schru00e1nky","price":"102","brand":"vu00fdrobce neuveden","category":"koru00fdu0161i a mu011bkku00fdu0161i","position":1} Chobotnice velká - tvarovaná květina 3 / 4 * Cena na dotaz Detail {"id":"104022","name":"Chobotnice velku00e1 - tvarovanu00e1 kvu011btina 3 / 4 *","price":"0","brand":"vu00fdrobce neuveden","category":"koru00fdu0161i a mu011bkku00fdu0161i","position":2} Langustýnky Scampi 8 / 12 * 419,- bez DPH Koupit {"id":"104123","name":"Langustu00fdnky Scampi 8 / 12 *","price":"482","brand":"vu00fdrobce neuveden","category":"koru00fdu0161i a mu011bkku00fdu0161i","position":3} Tygří krevety vyloupané, syrové 21 / 25 s ocáskem * 299,- bez DPH Koupit {"id":"103717","name":"Tygu0159u00ed krevety vyloupanu00e9, syrovu00e9 21 / 25 s ocu00e1skem *","price":"344","brand":"vu00fdrobce neuveden","category":"koru00fdu016
    Chobotnici zvolna rozmrazíme a poté nakrájíme na kousky. Na plátky nakrájíme i cibuli, rajčata, papriku a česnek.
    Chobotnici si můžete dát na dovolené u moře, v dobré restauraci a nyní také doma! Šéfkuchař Ondřej Koráb z restaurace Le Grill vás krok za krokem provede její přípravou a poradí triky, díky kterým uspějete hned napoprvé!
    1 Do velkého hrnce, do kterého se vejde celá chobotnice, dejte vařit vodu. Přidejte pomeranče a citrony nakrájené na plátky (předem dů- kladně omyté), očištěnou a nahrubo překrájenou zeleninu (mrkev, celer a petržel) a tymián a osolte.
    Poté přidáme rajčata, papriku, česnek, bobkový list, nové koření. Osolíme, opepříme, podlijeme vínem a poté dusíme. Podle potřeby mícháme a podléváme vínem.
    Velmi inteligentní hlavonožec žijící v moři a oceánech. Má 8 chapadel s přísavkami. Podle potřeby dokáže měnit barvu i strukturu kůže a v obraně vypouští inkoust.


Chobotnice & pesto20 / 11 / 2011

    V japonské a středomořské gastronomii jsou chobotnice velmi oblíbené. Jsou vhodné při dietním stravování, obsahují mnoho minerálů a vitamínů.
    6 Rozpalte gril. Porce chobotnice potřete olejem a rozložte na mřížku. Grilujte ze všech stran do křupava a zlatohněda. „Během grilování chobotnici otáčejte a hlídejte, přísavky a tenké špičky se snadno připálí,“ říká Ondřej Koráb.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00