Jak na věc


bramborové knedlíky,plněné uzeným masem

Francouzská kuřecí rolka s cibulí

    Možná se vám v minulosti stalo, že vám někdo naservíroval špatně dochucené, nedobré granule, při jejichž konzumaci jste museli sehrát divadlo, aby hostitelé nepoznali, jak moc vaše chuťové buňky trpí. Pokud k tomuto skutečně došlo, měla by od vás soja dostat ještě jednu šanci. Ona totiž za kuchařovo amatérství nemůže. Vše o soje se dozvíte ZDE.|
    Nejvíce úrazů vzniká v domácnosti. Mějte na paměti, že pracujete s horkými ingrediencemi a tudíž se před prací zamyslete nad tím, jestli třeba není v dosahu dítě, které by na sebe horký nálev zvrhlo…
    Známe ho všichni a všem nám chutná. Jen v obchodě bývá zbytečně drahý, proto si jej vyrobíme doma za zlomek ceny {text:"Ano, pokud ošidíme drahé ingredience jako ořechy, kandované ovoce a čokoládu, pak se dostaneme s cenou na polovinu. Jelikož se ale nechceme ošidit, tak za stejnou cenu jako v obchodě získáme moučník, který je o 2 stupně kvality výše.", title: "Bude chlebíček určitě levnější než z obchodu?"} a hlavně bez éček.
    1 Vychladlé brambory oloupejte a nastrouhejte je na struhadle nebo v robotu. V míse nebo přímo na pracovní ploše vytvořte ve středu nastrouhaných brambor důlek, dejte do něj rozklepnuté vejce a žloutek, sůl a přisypte 50 g mouky, dětskou krupičku a 1 lžíci solamylu.


Losos v papilotě s koprovým dresinkem

    Taky Vás štve slovo glutaman? A taky Vás štve, že si koupíte celý celer, spotřebujete kousek a než se dostanete znovu k vaření je plesnivý? Tak pro vás je tu tento recept.|
    Výborný nízkotučný pažitkový sýr, který velmi připomíná sýr lučinu. Podle tohoto receptu vyrobíte asi 500 gramů velmi levného sýru.|Pokud chcete laborovat, používejte různé druhy bílého jogurtu. Jelikož každý výrobce používá svůj druh bakterií, tak samozřejmě chuť bude vždy mírně odlišná, vždy však opravdu skvělá.|Samozřejmě se nejedná o originální návod na termizovaný sýr lučina, ve kterém se používají speciální kultury bakterií.
    NĚCO NAVÍCJe možné, že budete potřebovat ještě jedno vejce nebo víc mouky, než uvádí recept, protože bramborové těsto se chová různě (souvisí to s odrůdami brambor, ale i s ročním obdobím a skladováním hlíz).


Doporučit kolekci Nejlepší recepty z brambor

    Velmi lahodné a dietní jídlo, které by nemělo chybět v jídelníčku i těch co drží dietu. | Pokud vybereme málo tučné maso, pak je pokrm poměrně vyvážený a tím dietní. Množství tuku dále snížíme orestováním masa na kvalitní pánvi, která potřebuje jen velmi malé množství oleje, nebo téměř žádný.|Servírujeme s bramborem na všechny možné způsoby.
    I ten komu pivo nechutná se při tomto pokrmu jistě bude olizovat. Autoři tohoto článku pivo nepijí, buřty na pivu však považují za opravdovou lahůdku. |
    2 Nejprve vařečkou a potom rukama zpracovávejte, až se hmota spojí. Podle potřeby podsypávejte trochou další mouky a rychle hněťte, aby vzniklo dokonale vláčné a tvárné těsto. Nakonec ho zploštěte, posypte sýrem a cibulkou nebo petrželkou, zabalte je do něj a rychle prohněťte. Pokud nabudete dojmu, že je to nutné (těsto nedrží), přidejte i druhou lžíci solamylu.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
10454
cache: 0024:00:00