Jak na věc


bramboráky z cukety

Bramborák s uzeným masem z Vysočiny

    Suroviny Mléko polotučné, Mouka polohrubá, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Silvestrovské pohoštění trochu jinak - připravte si crostini!

    1 Brambory pořádně osušte a nastrouhejte, nechte vykapat tekutinu a osušte je pevným kuchyňským papírem nebo vymačkejte v utěrce. Pak je v míse s vejcem, moukou, česnekem, solí, pepřem a rozemnutou majoránkou zpracujte na těsto.2 Na široké pánvi na středním plameni zahřejte tuk (množství přizpůsobte druhu pánve – na nepřilnavé stačí lžíce či dvě). Pak do pánve po lžíci až dvou dávejte těsto a spodkem lžíce z něj tvarujte co nejtenčí placku. Počet bramboráků přizpůsobte velikosti pánve – neměly by se dotýkat. Opečte je z obou stran dozlatova. Pokud máte jen malou pánev, připravujte na ní pouze jeden bramborák.3 Jestliže bramboráky připravujete na větším množství tuku, přebytečnou mastnotu z nich odsajte kuchyňským papírem.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
200
8429
cache: 0024:00:00