Jak na věc


špagety se salámem

Desetitisíce receptů do vašeho mobilu a tabletu

    Ingredience:0,5 kg hladké mouky1 lžíce olivového oleje1 lžička soli1 kostka droždí2,5 dcl studené vodyPostup přípravy:Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou potřeme kečupem, nebo rajským protlakem, který posypeme oreganem a dle chuti na pizzu naložíme co máme rádi - šunku, salám, anglickou slaninu, žampiony, hermelín, nivu atd. Pizzu pečeme v dobře... Číst dál
    Ingredience:3 kelímky zakysané smetany4 lžíce moučkového cukru2 balíčky piškotů5 plátků želatinymáslo na vymazáni formykokos na vyspání formyčervené želé500 g ovoce - jahod, meruňky, broskvePopis přípravy:Dno a boky tukem vymazané a kokosem vysypané dortové formy vyložíme piškoty. Zakysanou smetanu smícháme s cukrem a rozpuštěnou plátkovou želatinou. Směsí zalijeme piškoty. Stejně uděláme ještě jednu vrstvu, na kterou dáme ovoce nakrájené na kousky. Ovoce zalijeme červenou želatinou a dáme na... Číst dál
    Ingredience na remosku o průměru 22 cm:250 g jáhel 900 ml plnotučného mlékašpetka soli3 vejce4 lžíce krupicového cukru1 balení vanilkového cukru7 g máslamáslo na vymazání300 g kompotovaných švestekskořicenasekané vlašské ořechymoučkový cukrPopis přípravy:Jáhly 2x spaříme vařící vodou, propláchneme je a necháme okapat. Dáme vařit mléko. Když začne vřít, přidáme jáhly a sůl a za občasného promíchání vaříme na mírném plamenu 20 minut. Necháme vychladnout.... Číst dál


Nepečený dort ze zakysané smetany

    Ingredience na 1 pekáč:3 lžíce másla1/ hrnku hrubé mouky¼ hrnku mletých mandlí¼ hrnku krupicového cukruTěsto:2 vejce1 hrnek krupicového cukru½ hrnku oleje1 hrnek plnotučného mléka2 hrnky hrubé mouky½ hrnku mletých mandlí1 prášek do pečivatuk na vymazání pekáčehrubá mouka na vysypání pekáče400 g kompotovaných meruněkPopis přípravy:Troubu vyhřejeme na 180°C. Máslo prsty propracujeme s moukou, mandlemi a cukrem, aby vznikla drobenka. Vajíčka vyšleháme s cukrem... Číst dál
    Ingredience na 2 porce:2 menší pstruzisůl1 citrón2 stroužky česnekušťáva z ½ citrónuhladká moukaolej podle potřebyčerstvá petrželkaPopis přípravy:Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme a zevnitř i zvenku osolíme. Dovnitř každého vložíme na kolečka nakrájený citrón a oloupaný stroužek česneku. Každou rybu z obou stran několikrát nařízneme, pokapeme citrónovou šťávou, poprášíme moukou a dáme péct do pečenky vymazané olejem z každé strany asi na 12-15 minut. Ozdobíme petrželkou a podáváme s vařeným bramborem.
    Špagety uvaříme doměkka, slijeme a propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, přidáme na nudličky nakrájený salám a promícháme se špagetami.
     Špagety uvaříme doměkka, slijeme a propláchneme studenou vodou. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, přidáme na nudličky nakrájený salám a promícháme se špagetami.


Přidej ji jako první a odměna je tvoje.

    Ingredience na 1 bochník:300 ml plnotučného mléka110 g másla3 lžíce tuzemáku2 žloutky1 balíček vanilkového cukru6 lžic krupicového cukrušpetka soli500 g polohrubé mouky1 balíček sušeného droždí2 hrsti rozinekPopis přípravy:Do formy z domácí pekárny nalijeme vlažné mléko, rozpuštěné máslo a tuzemák. Přidáme žloutky a cukr, sůl, mouku a droždí. Pokud máme pekárnu s funkcí pozdějšího přisypávání surovin, necháme rozinky stranou a řídíme se zvukovým signálem. Jinak je do formy... Číst dál
    Popis přípravy:V litru vody uvaříme brokolici rozdělenou na růžičky, ponorným mixérem je rozmixujeme. Ve smetaně rozmícháme lžíci hladké mouky, vlijeme do polévky a za stálého míchání prováříme asi 15 minut, dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Na talíři podáváme se snítkou bylinek a opečenými krutóny.
    Popis přípravy:Těstoviny uvaříme al dente v mírně osolené vodě. Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme na oleji. Přidáme mleté maso a necháme zatáhnout. Ochutíme vegetou a kořením, přidáme loupaná rajčata rozmixované ponorným mixérem a krátce povaříme. Hotovou omáčku ještě dochutíme kořením, přelijeme jí těstoviny a posypeme jemně strouhaným sýrem.
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Přes 60800 receptů na jednom místě

    Popis přípravy:Do vlažného mléka vmícháme mouku, cukr, vejce, citrónovou kuru a rozdrobené droždí a směs dobře promícháme až vznikne husté těstíčko. Mírně osolíme a dáme na teplo vykynout. Lívanečník vymastíme tukem, postavíme na oheň, po dobrém rozehřátí nalijeme naběračkou do důlků těstíčko a po zapečení obrátíme. Růžové lívance vyjmeme, opět vymastíme... Číst dál
     Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
    Ingredience na 12 kousků:100 g polohrubé mouky100 g másla4 žloutky25 g moučkového cukru½ lžičky nastrouhané citrónové kůry1 bílek na potření25 g krystalového cukruNádivka:1 žloutek1 vejce velikosti M70 g moučkového cukru100 g loupaných strouhaných mandlíPopis přípravy:Mouku prosejeme do mísy. Přidáme na kousky nakrájené máslo, žloutky, cukr a citrónovou kůru a zpracujeme na hladké těsto. To rozdělíme na 12 stejně velkých kousků. Ty zakulatíme a... Číst dál

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00