Jak na věc


řezy z lískových ořechů

Čokoládové řezy s náplní z arašídového másla

    Polohrubou mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao dobře promícháme, potom přidáme olej a kefír. Vymícháme těsto, rozetřeme na dobře vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péci. Dobře prochladlé kefírové řezy poléváme čokoládovou nebo citrónovou polevou.
    Všechny suroviny dáme do kastrůlku a šleháme v páře (kastrůlek dáme do většího kastrolu s vodou na plotýnku a kaši můžeme lehce šlehat ručním šlehačem do zhoustnutí). Poté necháme vychladnout.
     Cukr s olejem a vejci v míse dobře rozšleháme. Přidáme oloupaný, rozmačkaný banán a očištěnou, jemně nastrouhanou mrkev. Přisypeme mouku smíchanou...
    Polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme, přidáme vejce, olej, mléko a zamícháme. Vylijeme do vymazaného a hrubou moukou vysypaného pekáče a posypeme kokosem smíchaným vanilkovým cukrem.
     V míse ušleháme změklé máslo s cukrem a žloutky. Přimícháme mouku s kypřícím práškem a ustrouhanou pomerančovou kůru. Těsto rozdělíme na čtyři díly...
     Na pracovní desce rozválíme těsto na obdélník a nakrájíme na 3 stejné pruhy. Položíme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů asi 15 minut...
    Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!


Nerezová sada příborů Sile set – 24ks - Korkmaz

    1 Cukr nasypte do hrnce, zalijte 250 ml vody, přidejte heru i kakao a za stálého míchání zahřívejte, aby se vše spojilo – směs ale nesmí projít varem. Pak odeberte zhruba 100 ml směsi, smíchejte ji s rumem a dejte stranou. Do zbytku hmoty přidejte vejce, mouku prosátou s práškem do pečiva a promíchejte. Těsto nalijte do vymazaného a vysypaného plechu o rozměrech 30 × 40 cm a pečte zvolna na 180 stupňů 25 minut.2 Po upečení ihned polévejte odebranou směsí s rumem – poleva se krásně vpije do moučníku. Na závěr posypte kokosem.
    Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme vlažnou vodu, olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva, dobře rozmícháme a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto rozetřeme na vymazaný plech a upečeme. Pečeme 25-30 min.
    Recepty na vynikající řezy. Jsou zde tvarohové, pudinkové i žloutkové řezy, nechybí samozřejmě lahodné jahodové a také velmi oblíbené míša řezy na plech nebo hraběnčiny řezy. Všechny recepty jsou vyzkoušené, přípravu většiny druhů řezů zvládne opravdu každý a nebudete na ní ani potřebovat nějaké speciální kuchyňské potřeby a vybavení.
    Nejrychlejší buchta, která by rozhodně neměla chybět ve vašem repertoáru. Šalamounské řezy jsou krásně vláčné a kromě kokosu se dají posypat, čímkoli si budete přát. Nejlépe chutnají se zakysanou smetanou. Když zvlášť ušleháte bílky, budou i krásně nadýchané. Do těsta můžete přidat rozinky namočené v rumu nebo nasekané ořechy.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00