Jak na věc


čokoládový korpus na dorty recepty

114054 Venchi extra hořký čokoládový krém Cuba Rhum 300g

    4 Pečte zhruba 30 minut, dokud nebude špejle zapíchnutá kousek od kraje korpusu skoro suchá. Upečený korpus nechte zhruba 2 hodiny vychladnout a teprve pak vyjměte z formy. Nelekejte se, když korpus během pečení popraská či spadne - koláči to na kráse neubere. Stačí ho jen poprášit kakaem nebo moučkovým cukrem, a můžete jej servírovat.
    2 Ve velké skleněné míse prošlehejte pomocí metličky vejce tak, aby se rozbila struktura bílků a dobře se spojily se žloutky (nemusíte je však vyšlehat až do pěny).
    1 Troubu předehřejte na 180 °C. Dortovou formu o průměru 23 cm vymažte máslem. Ve velkém kastrolu se silným dnem na mírném plameni pomalu a za častého míchání zahřívejte čokoládu, cukr, smetanu a máslo. Až se vše rozpustí a spojí v hladkou směs, odstavte hrnec z ohně.
    120254 Venchi Light čokoládový krém s lískooříškovou pastou, se sladidly, bez přidaného cukru, bez lepku 300gČokoládový krém s lískooříškovou pastou, bez přidaného cukru, slazený maltitolem245,00 KčPřidat do košíku
    3 K našlehaným vejcím přilijte čokoládovou směs (neměla by být úplně horká). Důkladně promíchejte metličkou. Pak směs vlijte do připravené formy a dejte péct.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2019
cache: 0000:00:00