Jak na věc


žabák ribit

Pivo na které je radost si skočit

    Dolby Digital 5.1 anglickyDolby Digital 5.1 bulharskyDolby Digital 5.1 českyDolby Digital 5.1 chorvatskyDolby Digital 5.1 rumunskyDolby Digital 5.1 slovenskyDolby Digital 5.1 slovinsky
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
    Pivo vaříme poctivě, jedná se o klasickou dvourmutovou technologii: Základem je český slad, žatecký chmel, pivovarské kvasnice a voda. Kvašení mladiny po zchlazení probíhá v otevřených spilkách při teplotě 10 st. C po dobu 10 - 14 dnů. Správně vykvašené (už mladé pivo) stáčíme do ležáckých tanků. V ležáckém sklepě pivo dozrává podle druhů 30 a více dnů, speciály 60 - 90 dnů při teplotě 2 st. C.

Copyright © Dossani milenium group 2000 - 2020
cache: 0000:00:00